Združenie miest a obcí Slovenska: Vláda SR s nami komunikuje na efektívnej úrovni

NETKY.SK • 15 November 2023, 11:30 • 2 min
Združenie miest a obcí Slovenska: Vláda SR s nami komunikuje na efektívnej úrovni

Rada Združenia miest a obcí Slovenska (ZMOS) na utorkovom online rokovaní skonštatovala, že "vláda SR má záujem komunikovať a komunikuje so združením na efektívnej úrovni."

slovakia

left justify in out

B R A T I S L A V A – Rada Združenia miest a obcí Slovenska (ZMOS) na utorkovom online rokovaní skonštatovala, že "vláda SR má záujem komunikovať a komunikuje so združením na efektívnej úrovni."

Ako uvádza tlačová správa, ZMOS doposiaľ absolvovalo stretnutia s predsedom NR SR Petrom Pellegrinim, ministrom pôdohospodárstva Richardom Takáčom, ministrom školstva Tomášom Druckerom, ministrom životného prostredia Tomášom Tarabom, ministrom dopravy Jozefom Rážom a štátnym tajomníkom ministerstva financií Radovanom Majerským. Plánované sú rokovania s rezortom zdravotníctva a rezortom regionálneho rozvoja.

Rada ZMOS víta záujem členov vlády, aby odborníci ZMOS zo sekcií boli prizvaných do pracovných tímov rezortov s ktorými ZMOS rokovalo a záujem o prepojenie vlády s odbornými sekciami združenia. ZMOS víta aj ústretovosť aj pri "napĺňaní priorít združenia, pokiaľ ide o odloženie stavebného zákona, optimalizácie siete nemocníc, čo boli akútnymi požiadavkami v našich memorandách a boli akceptované."

Rada ZMOS prerokovala aj prípravu prezenčného Predsedníctva ZMOS v Bratislave (28.11) a Rady ZMOS vo Zvolene (5.-6.12.2023), na ktorej sa zúčastnia najvyšší predstavitelia Ministerstva životného prostredia SR, Ministerstva investícii, regionálneho rozvoja a informatizácie SR a Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny SR, informoval Jozef Božik, predseda ZMOS.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Rastislav Čižmár
Zdroj: zmos.sk, Foto: online rokovanie Rady ZMOS
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies