Zažite silu pasívneho príjmu so schémou odporúčania Caged Beasts alebo staking s Cardano & Cosmos

NETKY.SK • 30 Jún 2023, 19:45 • 2 min
Zažite silu pasívneho príjmu so schémou odporúčania Caged Beasts alebo staking s Cardano & Cosmos

Vytváranie príjmu bez aktívnej účasti na každodennom obchodovaní je atraktívna perspektíva. Dobrou správou pre všetkých nadšencov kryptomien je, že pasívny príjem sa dá pomocou kryptomien zarobiť niekoľkými rôznymi spôsobmi.

slovakia

left justify in out

Preskúmame dve najúspešnejšie metódy a tiež mince prostredníctvom schémy odporúčaní s Caged Beasts (BEASTS) a staking s Cardano (ADA) a Cosmos (ATOM). Buďte pripravení dozvedieť sa viac o pasívnom príjme vo všeobecnosti a potom ísť do hĺbky s každou mincou.

img

Čo je pasívny príjem? Skúmanie stávkových a odporúčacích schém
Pasívny príjem v kryptomene sa vzťahuje na vytváranie priebežných zárobkov bez aktívnej účasti na každodenných obchodných aktivitách. Umožňuje investorom profitovať zo svojich krypto držieb využitím rôznych metód poskytovaných blockchainovými sieťami.
Jednou zo štandardných metód je stávkovanie, kde jednotlivci držia a zamykajú svoju kryptomenu v kompatibilnej peňaženke, aby podporili operácie a bezpečnosť siete. Výmenou dostávajú viac kryptomien ako stimul. Staking pomáha udržiavať decentralizovaný charakter siete a zároveň poskytuje držiteľom pasívny tok príjmov.
Ďalším prístupom sú schémy odporúčaní, kde môžu používatelia zarábať tak, že nových členov odporučia na platformu kryptomien. Keď odporúčaní používatelia uskutočnia transakciu na fóre, sprostredkovateľ dostane percento z týchto transakcií ako pasívny príjem. To stimuluje používateľov, aby propagovali platformu, čím prispeli k jej rastu a zároveň profitovali z generovaných príjmov. Schémy stávkovania aj sprostredkovania ponúkajú jednotlivcom príležitosti zarobiť si pasívny príjem v kryptomene.

img


BEASTS: Posilnenie rastu komunity pomocou inovatívnej schémy odporúčaní
Králik 4001, tvorca Caged Beasts, vymyslel tento projekt s cieľom získať späť kontrolu od ľudí. Králik 4001 predstavuje novú šelmu v klietke v každej fáze predpredaja a aktívne zapája rastúcu komunitu do vývoja projektu. Tento jedinečný prístup odlišuje Caged Beasts od ostatných predpredajov, pričom prezentuje svoju inováciu a zameranie na komunitu. Keď sa počas predpredaja vyzbierajú finančné prostriedky, šelmy v klietke rastú a transformujú sa a vyvíjajú sa z detstva na impozantné stvorenia. Hoci konkrétne detaily rastu ešte nie sú zverejnené, koncept predstavuje lákavú príležitosť pre prvých investorov.
V rámci ekosystému zvierat v klietke môžu používatelia generovať svoj odporúčací kód. Keď niekto nakúpi pomocou tohto kódu, používateľ, ktorý vlastní odporúčací kód, okamžite dostane 20 % z vloženej sumy (v ETH, BNB alebo USDT) priamo do svojej peňaženky. Táto revolučná predpredajná taktika podporuje komunitu a spoluprácu, pretože každá investícia do predpredaja prináša úžitok ostatným. Investor, ktorý použije odporúčací kód iného používateľa, získa o 20 % viac tokenov BEASTS. Táto obojstranná motivačná štruktúra zabezpečuje, že obe strany zapojené do schémy odporúčaní vyjdú ako víťazi.

img


Cardano: Stavanie pre trvalo udržateľný rast
Staking je základnou vlastnosťou blockchainu Cardano, ktorá umožňuje používateľom podieľať sa na konsenzuálnom protokole siete a získavať odmeny. Držaním a delegovaním svojej ADA (natívnej kryptomeny Cardano) do fondu podielov používatelia prispievajú k bezpečnosti siete a decentralizovanej povahe. Na oplátku dostávajú časť novo razenej ADA ako pasívny príjem.
Používatelia musia držať ADA v kompatibilnej peňaženke, aby mohli vsadiť na Cardano. Svoju ADA môžu delegovať do fondu stávok podľa vlastného výberu, ktorý prevádzkuje potrebnú infraštruktúru na účasť v protokole konsenzu. Odmeny generované fondom sa potom proporcionálne rozdelia medzi členov fondu. Mechanizmus stávkovania Cardano zaisťuje, že sieť zostáva bezpečná a robustná a zároveň poskytuje možnosť pasívneho príjmu pre držiteľov ADA.

img

Cosmos: Posilnenie interoperability
Staking je ústredným komponentom ekosystému Cosmos, ktorý umožňuje platforme riadenie a protokol konsenzu. Vložením svojho ATOMu (natívnej kryptomeny Cosmosu) sa používatelia podieľajú na bezpečnostných a rozhodovacích procesoch siete. Na oplátku dostávajú odmeny vo forme ďalších tokenov ATOM, ktoré predstavujú ich podiel na inflácii siete.
Ak chcú používatelia staviť na Cosmos, musia držať ATOM v kompatibilnej peňaženke a vybrať validátor na delegovanie ich tokenov. Validátori sú zodpovední za overovanie transakcií a navrhovanie nových blokov v sieti Cosmos. Povolením svojich tokenov spoľahlivým overovateľom prispievajú používatelia k bezpečnosti siete a dostávajú pomerný podiel z odmien generovaných overovateľom.

img

Záver
V snahe o pasívny príjem majú investori do kryptomien rôzne možnosti na preskúmanie. Schéma odporúčaní Caged Beasts predstavuje inovatívny prístup k vytváraniu príjmu využívaním rastu komunity.
Na druhej strane Cardano a Cosmos ponúkajú funkcie stávkovania, ktoré poskytujú možnosti pasívneho príjmu založené na mechanizmoch zabezpečenia a riadenia ich príslušných blockchainových sietí. Aj keď má každý prístup jedinečné vlastnosti, ich cieľom je vytvoriť pre investorov príležitosti na pasívny príjem.

 

Zistite viac o Caged Beasts (BEASTS):

Web: https://cagedbeasts.com

Twitter: https://twitter.com/CAGED_BEASTS

Telegram: https://t.me/CAGEDBEASTS


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies