Zayn Malik ochorel a nemohol dokončiť koncert

NETKY.SK • 21 Február 2015, 15:09 • 2 min
Zayn Malik ochorel a nemohol dokončiť koncert

PERTH - Zayn Malik, člen britsko-írskej chlapčenskej formácia One Direction, musel v piatok predčasne odísť z koncertu, ktorý skupina usporiadala v rámci turné On the Road Again v austrálskom meste Perth.

slovakia

left justify in out

Necítil sa vraj dobre a nebol schopný ďalej vystupovať. Fanúšikom a fanúšičkám, ktorí na vystúpenie prišli, to oznámil Niall Horan. Dvadsaťdvaročný Malik stihol spolu s kolegami odspievať 17 skladieb, na zvyšné tri sa však už necítil. Stiahol sa preto do zákulisia a šou pokračovala bez neho. Hovorca One Direction neskôr uistil priaznivcov zoskupenia, že nejde o nič vážne a Malik bude čoskoro v poriadku.

 

Formácia One Direction, ktorú okrem spomínaných tvoria aj Harry Styles, Liam Payne a Louis Tomlinson, sa preslávila v speváckej súťaži The X Factor, kde v roku 2010 skončila na tretej priečke. Po šou s nimi vydavateľstvo Syco Music, ktoré založil Simon Cowell, podpísalo kontrakt na dva milióny libier a pätica sa stala fenoménom. Na konte majú albumy Up All Night (2011), Take Me Home (2012), Midnight Memories (2013) a Four (2014). Získali pritom viac ako sto ocenení, medzi ktorými sú napríklad štyri BRIT Awards, päť American Music Awards, štyri World Music Awards alebo tri Billboard Music Awards. Tento rok v júni sa v rámci spomínaného svetového turné On The Road Again predstavia aj vo Viedni. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies