Kto bude volebným lídrom SaS v najbližších parlamentných voľbách?

NETKY.SK • 22 Jún 2021, 13:39 • 2 min
Kto bude volebným lídrom SaS v najbližších parlamentných voľbách?

BRATISLAVA - Predseda strany Sloboda a Solidarita Richard Sulík bude určite volebným lídrom liberálov v najbližších parlamentných voľbách.

slovakia

left justify in out

Sulík sa tak vyjadril v relácii Rádia Expres Braňo Závodský naživo. Podľa jeho slov mu na nedávnom straníckom kongrese viacero členov a kolegov povedalo, že má v strane mimoriadne silnú podporu.

 

img

 

Prečítajte si tiež: Sulík: Slová Matoviča o Kolíkovej sú na trestné oznámenie


„To je vybavená vec, že do najbližších volieb, už je jedno kedy budú, najneskôr budú vo februári 2024, tak do týchto volieb povediem stranu ja. Budem číslo jedna na kandidátke SaS," uviedol Sulík s tým, že zároveň bude aj predsedom strany.
 

Richard Sulík je taktiež za prísne stráženie hraníc. Podľa neho by na hraničných priechodoch mali byť mobilné odberné miesta a treba využívať aj štátnu či domácu karanténu. Sulík priznal, že tento rok má naplánovanú týždňovú dovolenku v Chorvátsku.

 

Mohlo by vás zaujímať: Sulík: Makó sa v Dubaji vyhrieval za peniaze, ktoré nakradol za vlády Smeru

Vyzval Slovensko, aby sa dali zaočkovať. On sám pritom nie je za schválenie finančného ohodnotenia za očkovanie. Podľa neho treba najprv využiť všetky iné možnosti, a teda zaočkovať všetkých, ktorí su v čakárni a potom spustiť kampaň a robiť osvetu. „Najlepšie by bolo tým ľudom vysvetliť, že to robia pre svoje zdravie," uviedol.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies