Zayn Malik nebude pokračovať v turné s One Direction

NETKY.SK • 20 Marec 2015, 10:55 • 2 min
Zayn Malik nebude pokračovať v turné s One Direction

LONDÝN - Britsko-írska chlapčenská formácia One Direction bude pokračovať v turné On the Road Again bez Zayna Malika. Dvadsaťdvaročný spevák si dal od koncertovania pauzu a odletel do Veľkej Británie.

slovakia

left justify in out

Podľa oficiálneho vyjadrenia zoskupenia je dôvodom jeho odchodu stres. "Skupina mu želá všetko dobré a bude pokračovať vystúpeniami v Manile a Jakarte," uviedli.

 

Hudobník sa tak rozhodol len krátko po tom, ako sa na internete objavili fotografie, na ktorých drží okolo pása či za ruku istú Lauren Rich. Spevák je pritom zasnúbený s členkou formácie Little Mix Perrie Edwards. Malik na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter napísal, že Edwards miluje a je mu ľúto, ako fotografie s Rich pôsobia. "Zayn je vyčerpaný a potrebuje pauzu. Spomedzi chlapcov je to práve on, kto je najviac v centre pozornosti a musí sa s tým vyrovnať. Má len 22 rokov. Všetko to pramení zo včerajších fotografií s fanúšičkou, ktoré mu spôsobili obrovské problémy s priateľkou Perrie. Médiá ho obvinili z podvádzania a on to nevydržal. Už má dosť toho ustavičného šialenstva," uviedol nemenovaný zdroj pre americký týždenník People.

 

Spevákova sestra Safaa napísala prostredníctvom služby Instagram, že jej brata táto kauza veľmi trápi, fanúšikov poprosila o modlitby a dodala, že bude čoskoro v poriadku.

 

Formácia One Direction, v ktorej pôsobia aj Niall Horan, Harry Styles, Liam Payne a Louis Tomlinson, sa preslávila v speváckej súťaži The X Factor, kde v roku 2010 skončila na tretej priečke. Po šou s nimi vydavateľstvo Syco Music, ktoré založil Simon Cowell, podpísalo kontrakt na dva milióny libier a pätica sa stala fenoménom. Na konte majú albumy Up All Night (2011), Take Me Home (2012), Midnight Memories (2013) a Four (2014). Získali pritom viac ako sto ocenení, medzi ktorými sú napríklad päť BRIT Awards, päť American Music Awards, štyri World Music Awards alebo tri Billboard Music Awards. Tento rok v júni sa v rámci spomínaného svetového turné On The Road Again predstavia aj vo Viedni.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies