Zatkli scenáristu bondoviek Paula Haggisa. Podozrenie zo sexuálneho útoku!

NETKY.SK • 20 Jún 2022, 07:29 • 2 min
Zatkli scenáristu bondoviek Paula Haggisa. Podozrenie zo sexuálneho útoku!

RÍM - Kanadského oscarového režiséra, scenáristu a producenta zadržali v Taliansku pre podozrenie zo sexuálneho napadnutia s priťažujúcimi okolnosťami.

slovakia

left justify in out

Informovala o tom v nedeľu agentúra AFP, podľa ktorého mal tento 69-ročný filmár prinútiť k pohlavnému styku mladú cudzinku.

 

 

Podľa vyhlásenia prokuratúry v juhotalianskom meste Brindisi je Haggis „vážne podozrivý z trestných činov sexuálneho útoku a zo spôsobenia telesnej ujmy mladej žene zo zahraničia". V oboch prípadoch čelí obvineniu s priťažujúcimi okolnosťami.

 

Režisér prostredníctvom svojho talianskeho právneho zástupcu všetky obvinenia poprel s tým, že sa bude snažiť dokázať svoju nevinu. Požaduje pritom čo najrýchlejší priebeh celého vyšetrovania.

 

Prečítajte si tiež: Hollywoodsky herec Ben Stiller navštívil Poľsko a Ukrajinu

 

Paul Haggis sa mal v utorok zúčastniť na filmovom festivale Allora Fest v juhotalianskom meste Ostuni. Pred podujatím údajne prinútil obeť k sexuálnemu styku a po jednom zo stretnutí s ním dokonca musela vyhľadať lekársku starostlivosť, uviedla prokuratúra v Brindisi.

 

img

 

Snímka Million Dollar Baby z roku 2004, ktorú Haggis produkoval, získal štyri Oscary. Jeho režisérsky debut, film Crash z roku 2005, ocenili dvoma Oscarmi. Napísal aj scenáre k dvom bondovkám – Casino Royale (2006) a Quantum of Solace (2008). 

 

Možno vás zaujme: Agáta Hanychová má nového chlapa! Neuveríte, s kým to dala dokopy

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies