Zasnúbený Johnny Depp ukázal diamantový prsteň

NETKY.SK • 31 Marec 2014, 18:51 • 2 min
Zasnúbený Johnny Depp ukázal diamantový prsteň

PEKING - Hollywoodsky herec Johnny Depp dnes v Pekingu ukázal diamantový zásnubný prsteň, ktorý označil za "prsteň od kočky" - nepriamo tým potvrdil fámy o jeho zásnubách s herečkou Amber Heardovou.

slovakia

left justify in out

Na otázku, či je zasnúbený, Depp so smiechom odpovedal, že prsteň na prstenníku jeho ľavej ruky bol "totálnym vyzradením". 
     

Jeho výroky nasledovali po niekoľkých mesiacoch fám a nepotvrdených správ, že sa zasnúbil s 27-ročnou herečkou Heardovou, hviezdou filmu 3 dni na zabitie s Kevinom Costnerom, ktorý mal v USA premiéru začiatkom toho roka.
     

Dvojica sa zoznámila pri nakrúcaní spoločného filmu The Rum Diary v Portoriku v roku 2009.
     

Svetoznámy herec, hviezda filmu Piráti z Karibiku, sa v roku 2012 rozišiel s partnerkou, francúzskou modelkou a neskôr speváčkou Vanessou Paradis, s ktorou tvorili pár 14 rokov. Majú spolu dve deti.
     

Americký herec (50) je v Pekingu, kde propaguje svoj nový film Transcendence - hrá v ňom smrteľne chorého vedca, ktorý skopíruje svoju myseľ do počítača.
     

Sci-fi film sa začne v Číne premietať 18. apríla a v rovnaký deň má premiéru aj v Spojených štátoch.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies