Žampa pobeží, Čisťakovová odštartuje

NETKY.SK • 7 Máj 2015, 10:17 • 2 min
Žampa pobeží, Čisťakovová odštartuje

ŠAMORÍN - Tretí ročník bežeckých pretekov PomléRun, ktorý sa 8. mája uskutoční v novom športovom areáli Elements Resort v Šamoríne-Čilistove, bude mať prominentných športových hostí.

slovakia

left justify in out

Na podujatí určenom pre všetky vekové kategórie, amatérov či profesionálov sa predstaví slovenský reprezentant v zjazdovom lyžovaní Adam Žampa. Šiesty v slalome a piaty v superkombinácii na ZOH 2014 v ruskom Soči nepríde len podporiť bežcov, ale aktívne sa aj zapojí do pretekov a od 11.00 h sa v rámci začiatku svojej prípravy na novú sezónu zúčastní na hobby behu na 3,3 km. Hlavný beh na 10 km odštartuje o 11.45 h bývalá sovietska a neskôr slovenská reprezentantka v atletike Galina Čisťakovová, bronzová medailistka z OH 1988 v kórejskom Soule, ktorá je stále držiteľkou platného svetového rekordu v skoku do diaľky.


V areáli sa budú súčasne konať aj medzinárodné parkúrové a skokové preteky Spring Classic za účasti vyše 400 jazdcov z celého sveta.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies