Hlavný hygienik si myslí, že opatrenia netreba sprísniť

NETKY.SK • 2 Február 2021, 11:19 • 2 min
Hlavný hygienik si myslí, že opatrenia netreba sprísniť

Opatrenia máme vraj dosť prísne. Problémom je, že ich dostatočne nedodržiavame.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Hlavný hygienik Mikas si myslí, že súčasné protipandemické opatrenia sú dostatočne striktné. „Osobne si myslím, že máme tie opatrenia nastavené prísne, len ich treba dodržiavať. Uvedomujem si, že ľudia sú unavení  a frustrovaní a situácia sa nezlepšuje tak, ako by sme si želali," povedal Mikas pred zasadaním komisie.

 

img

 

„ Stále máme bohužiaľ plné nemocnice. Stále zomierajú ľudia. Ja si myslím, že keby sa dodržiavali tie opatrenia, ktoré sú nastavené, všetkými občanmi bez výnimky, tak by sa dalo pokračovať ďalej,“ vyjadril názor na sprísňovanie opatrení a dodal tiež, že rovnako dôležité je aby sa dbalo i na očkovanie a na jeho prebieh bez „zádrheľov“. Na otázku, či by nemala prebiehať dôslednejšia kontrola sa vyjadril, že pravdepodobne áno, pretože ľudia opatrenia a nariadenia porušujú a pravdepodobne i to bude témou dnešného zasadania. 

 

"Priestor na uvoľnovanie v súčasnosti nie je veľký." dodal na záver.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies