Zajtra sa uskutoční Gala koncert vo Zvolene Šláger paráda s obľúbenou Májou Velšicovou, Martinom Jakubcom a Duom Rytmus z Oslian

NETKY.SK • 28 Apríl 2023, 11:01 • 2 min
Zajtra sa uskutoční Gala koncert  vo Zvolene Šláger paráda s obľúbenou Májou Velšicovou, Martinom Jakubcom a Duom Rytmus z Oslian

BRATISLAVA - Zvolen zažije večer hviezd ŠLÁGER PARÁDA 2023 SA BLÍŽÍ VO ZVOLENE V KD PODBOROVÁ UŽ V SOBOTU 29. APRÍLA o 17.00 hod.

slovakia

left justify in out

POĎME SI PREDSTAVIŤ  HVIEZDY,  KTORÉ VYSTÚPIA 
V sobotu 29.4.2023 dorazia do KD Podborová a DIVÁKMI VYHĽADÁVANÁ a OBĽÚBENÁ SPEVÁČKA ŠLÁGROV MÁJA VELŠICOVÁ, ktorá má na TV Šláger vlastnú hudobnú šou.
MARTIN JAKUBEC patrí k významným osobnostiam slovenskej populárnej hudby.
DUO RYTMUS manželia Marián a Danulka  sa stali prvými tvárami duetov televízie Šláger vďaka ich legendárnej svadbe a piesni o Panne Márie.
BOŽANKA je speváčkou balkánskych melódií Jadranu. 
DUŠAN GRÚŇ-posledná legenda Repete a rokov minulých a piesní vašej mladosti. Spoločne Vám na pódiu vrátia najväčšie slovenské hity.
Starý rodný dom, Jožko Jožko, Peter Peter, Holubienka, Zuzka Zuzička, Ja vodku rád pijem, Vonia kakao, Jožina poď do kina, Panna Mária, Chceme sa Vám poďakovať rodičia milí, Slovensko krásne, Slovenská zem a ďalšie.
Rozhodne sa máte na čo tešiť, akcentuje speváčka Mája Velšicová.
Každá žena obdrží po skončení zaujímavý darček ako spomienku na tento nádherný večer.

 

Lístky si môžete objednať online cez Ticketportal alebo kúpiť 30 minúť pred začiatkom vystúpenia priamo na mieste.
 

“V rámci Šláger paráda tour 2023 cestujeme Slovenskom. V zlých časoch robíme ľuďom úsmev na tvári a vrátime skôr narodených do rokov, kedy sa žilo lepšie. A to je radosť pre nich aj pre nás.
Kolegovia,  dokážu potešiť svojími piesňami. Kým žijeme, spievame,"
povedal Martin Jakubec.

 

,,Tešíme sa na svojich verných divákov, ktorým ponúkneme nádhernú kyticu piesní, takže sa je skutočne na čo prísť pozrieť" dodala na záver populárna Mája Velšicová



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Petras
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies