Ondřej Brzobohatý a najkrajšia žena sveta už netvoria pár!

NETKY.SK • 22 December 2021, 23:19 • 2 min
Ondřej Brzobohatý a najkrajšia žena sveta už netvoria pár!

PRAHA – Manželstvo Taťány Kuchařovej (33) a Ondřeja Brzobohatého (38) je v koncoch. Nedávno oslávili 5. výročie svadby.

slovakia

left justify in out

Svoje súkromie sa snažili chrániť, a preto veľmi o ňom nikdy hovoriť nechceli. Na novembrové odovzdávanie cien Český slávik 2021 prišla Taťána bez sprievodu manžela, napriek tomu, že Ondřej bol tiež na tomto slávnostnom podujatí. Hudobník neskôr prezradil v programe Showtime, že si každý žije svoj život už od septembra.

 

„Chtěli bychom společně reagovat na zprávy, které se v souvislosti s námi objevily v posledních dnech v tisku a na internetu. Naše cesty se rozešly. Prožili jsme krásná léta, za která jsme vděčni jeden druhému. Konkrétní důvody našeho rozchodu si necháme pro sebe, ale chtěli bychom zdůraznit, že se naše problémy netýkají vzájemné nevraživosti nebo neochoty či neschopnosti založit rodinu. Oba doufáme, že v dalším životě najdeme své štěstí,“  spoločne uviedli na sociálnej sieti Taťána a Ondřej

 

img

 

Už skôr sa Taťána vyjadrila, že v dobe covidu mali menšiu krízu „Byla to velká zkouška, kterou jsme si osobně prošli. Zatím jsme pořád spolu. Jsme manželé. Stejně jako každý jiný však máme občas ve vztahu určité vlny a určité fáze. Řekla bych, že jsme zkrátka normální zdravý pár,“ uviedla v rozhovore pre revue.idnes.cz „Já si rodinu určitě přeji a plánuji ji. Měla bych ji ráda třeba i velmi brzy. Ale jsou věci, které nejsou jen na nás,“ dodala.

 

„Na rozvodu už jsou víceméně domluveni a Ondřej se odstěhoval ze společného bytu na Smíchově,“ prezradil pre Blesk zdroj. Ondrej sa už neskrýva s novou láskou, s tanečnicou Zuzanou Pilnou (30) ich zachytil fotograf pre Blesk, ako si ju doviedol do svojho nového bytu!

 

Možno vás zaujme: ROZHOVOR Alena Heribanová: „Aj prehry sa učím brať s ľahkosťou.“



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies