Záhada vraždy Češiek v Egypte sa objasňuje: Stojí za tým Petr Kramný?

NETKY.SK • 13 November 2013, 11:23 • 2 min
Záhada vraždy Češiek v Egypte sa objasňuje: Stojí za tým Petr Kramný?

PRAHA - Česká polícia trestne stíha jedného človeka v prípade záhadnej smrti Moniky a Klárky Kramných na dovolenke v Egypte.

slovakia

left justify in out

Hlava rodiny Petr Kramný je pritom už takmer dva týždne naspäť doma po nútenom trojmesačnom pobyte v severoafrickej arabskej krajine. Informoval o tom dnes spravodajský portál tn.cz českej televízie Nova.

V prípade násilnej smrti oboch obetí nenastal vyše tri mesiace žiaden posun, egyptská polícia s vyšetrovaním veľmi nepohla - nezverejnila žiadny konkrétny výsledok vyšetrovania, ani nikoho neobvinila. Česká polícia však v súčasnosti trestne stíha jedného človeka. Policajná hovorkyňa Gabriela Holčáková spresnila pre denník Blesk, že ide o trestné konanie, nie o vyšetrovanie. Podľa slov Kramného sa určite ukáže, kto stojí za smrťou "jeho dievčat".

Policajná hovorkyňa vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie nechcela spresniť, či je stíhanou osobou Kramný, alebo niekto iný. Kramný tvrdí, že polícia ho ešte nekontaktovala - z toho by mohlo vyplývať, že stíha niekoho iného.

Kramný sa po návrate z Egypta do ČR vrátil do práce. V automobilke Hyundai zastáva rovnakú pozíciu ako pred odchodom na osudnú dovolenku.

Muž bol nedobrovoľne v Egypte po smrti manželky a dcéry 93 dní. Monika a Klárka zomreli v noci na 30. júla. Podľa policajného spisu boli otrávené kyanidom. Oficiálne výsledky vyšetrovania však egyptské úrady taja. Podľa egyptského právnika žijúceho v Česku Kerolesa Ezzata Bashiera, ktorý nahliadol do policajného spisu, Kramný figuruje v prípade podľa spisu egyptskej polície ako svedok aj ako jeden z podozrivých. Egyptskí policajti mu však obvinenie neoznámili, napísal web tn.cz.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies