Zadržali Rumunov podozrivých z pašovania ľudí a nútenej prostitúcie

NETKY.SK • 6 Jún 2018, 14:20 • 2 min
Zadržali Rumunov podozrivých z pašovania ľudí a nútenej prostitúcie

RÍM - Talianska polícia zadržala piatich Rumunov za využívanie svojich krajanov na neplatené práce na farme a tiež na prostitúciu. Polícia v stredu informovala, že medzi obeťami boli aj maloleté osoby a starší ľudia.

slovakia

left justify in out

Vyšetrovatelia uviedli, že 13 ľudí, niektorí z nich sú negramotní alebo bezdomovci, nalákali na cestu do Talianska, kde im sľúbili dať plat i ubytovanie. Dostali však zhnité potraviny, oblečenie z kontajnera a strechu nad hlavou bez vykurovania. Zástupca polície Antonino Ciavola povedal, že maloleté dievčatá nútili k prostitúcii. Proti tým, ktorí sa vzpierali práci, používali násilie. Napokon však prípad na polícii nahlásila jedna z obetí.

Zadržaných vyšetrujú pre podozrenie z pašovania ľudí, nútenej prostitúcie a zneužívania maloletých osôb na sexuálne účely.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies