Zabávač Petr Novotný mal mŕtvicu, je v kritickom stave!

NETKY.SK • 29 Október 2013, 09:47 • 2 min
Zabávač Petr Novotný mal mŕtvicu, je v kritickom stave!

PRAHA - Český zabávač a moderátor Petr Novotný v pondelok utrpel mŕtvicu a po prevoze na neurológiu střešovickej nemocnice sa musel podrobiť operácii.

slovakia

left justify in out

Ako informoval český spravodajský portál iDNES.cz, 66-ročný rodák z Olomouca skolaboval na pražskom letisku Václava Havla, odkiaľ mal cestovať do Las Vegas.

"Otec je po operácii, pre ktorú sa neurológ rozhodol po náhlom zhoršení stavu popoludní po prevoze do nemocnice," povedal pred Revue iDNES.cz jeho syn Pavel Novotný. Išlo podľa jeho slov o mozgovú príhodu po upchatí cievy, zúžení krčnice a ďalších komplikáciách. "Zostáva vo vážnom stave, a podľa lekárov ho čaká kritická noc, ale vníma a počas krátkej návštevy s nami v rámci možností komunikoval," doplnil Novotný. "Veľká vďaka střešovickému tímu primára Kasíka a priateľom, ktorí otcovi ráno na letisku zachránili život," odkázal na záver.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies