Za zdravím do Mariánskych Lázní

NETKY.SK • 17 November 2022, 09:02 • 2 min
Za zdravím do Mariánskych Lázní

BRATISLAVA - Ak aj vy túžite aspoň po chvíli oddychu v srdci čarokrásnej prírody, obklopení horami, ktoré sú ako stvorené na dlhé, romantické prechádzky, môžu byť Mariánske Lázně vhodným typom práve pre vás.

slovakia

left justify in out

Do Mariánskych Lázní sa dostanete napríklad aj po pobyte v nádhernom a historickom päthviezdičkovom hoteli Ambassador v  Prahe, cesta po pohodlných a bezpečných cestách vám nezaberie viac, než 2 hodiny z vášho času. Alternatívou potom môže byť jazda vlakom, Mariánske Lázně majú, samozrejme, vlakovú stanicu a veľmi časté a dobré spojenie. V Mariánskych Lázňach, ktoré sú rovnako očarujúce v lete, ako i v zime je nádherná kolonáda s množstvom liečivých prameňov, ktoré blahodárne pôsobia pri poruchách pečene, metabolizmu, diabete, či poruchách trávenia. V letných mesiacoch vám spríjemni horúce večery legendárna Spievajúca fontána na Kolonáde. V zime je k dispozícii lyžiarsky vlek a dobré snehové podmienky.

Ubytovať sa môžete napríklad aj v prekrásnom liečebnom dome Esplanade, ktorý sa týči nad týmto malebným mestečkom a poskytuje jedinečný výhľad na toto kúpeľné mesto.

Podľa slov jeho výkonnej riaditeľky, pani Evy Dvořákovej sú u nich srdečne vítaní všetci hostia. 

A keďže jej mamička, pani Elena Dvořáková, ktorá v hoteli pracuje, pochádza zo Slovenska,  Slováci sa tu môžu cítiť ako doma.

Hotel poskytuje liečebné procedúry, kozmetiku, kaderníctvo, služby lekára a vybudovaný je tu tiež rehabilitačný bazén, v prípade potreby aj s liečivými turbo mariánskymi prúdmi. Samozrejmosťou je floating, v ktorom zažijete beztiažový stav, pestrá ponuka masáží či golfový trenažér.

Samozrejmosťou sú gastronomické špeciality, no v prípade potreby aj diéta, šitá na mieru konkrétnemu klientovi.

Nech sa však rozhodnete pre pobyt kdekoľvek, z Mariánskych Lázní budete vždy odchádzať odpočinutí, zdravší po kratšom víkendovom, či dlhšom, dvoj, alebo  trojtýždennom pobyte. 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Petras
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies