Oktagon 30: Čepo bojuje so zranením, turnaj prišiel o ďalší hlavný ťahák

NETKY.SK • 13 December 2021, 16:44 • 2 min
Oktagon 30: Čepo bojuje so zranením, turnaj prišiel o ďalší hlavný ťahák

BRNO – Promotérom organizácie Oktagon MMA sa v poslednom čase lepí na päty poriadna smola, keďže musia rušiť jeden veľký zápas za druhým. Turnaj s poradovým číslom 30 prišiel v priebehu niekoľkých týždňov už o tretí vrchol večera.

slovakia

left justify in out

Pôvodným hlavným ťahákom mal byť súboj Karlosa Vémolu a Samuela Piráta Krištofiča o titul v strednej váhe. Súboj sprevádzala značná mediálna pozornosť a obaja aktéri si vymieňali rôzne štipľavé odkazy, duel však napokon zrušili kvôli zranenej ruke českého Terminátora. Vedenie organizácie zareagovalo oznámením náhrady v podobe Patrika Kincla, ktorý naposledy bojoval v poľskej spoločnosti KSW.

 

 

Do hry následne vstúpila nepriaznivá pandemická situácia a podujatie sa presunulo z Prahy do Brna. Promotéri avizovali, že zápas Piráta s Kinclom uvidíme vo februári budúceho roka v pražskej O2 arene. Decembrový event tak získal nový hlavný zápas – Vlasto Čepo vs Matěj Peňáz, na ktorý sa čaká už od projektu Oktagon Underground. Na duel dvoch rivalov si kvôli zraneniu Čepa ešte budeme musieť počkať. Bojovník o tom informoval na sociálnych sieťach.

 

Mohlo by vás zaujímať: ROZHOVOR Pirát Krištofič: S Vémolom som ešte neskončil, Kincl bude komplexnejším súperom

 

img

 

„Začalo to 3 týždne dozadu, keď sme natáčali s Oktagonom prípravu. Na zápasení mi Pirátik urobil záber na nohu a zrazu prasklo koleno na celú halu. Hneď sme išli na MR. Ukázalo sa, že zadné menisky sú potrhané a laterálny kolaterálny väz tiež, tak som povedal, že do zápasu idem aj tak. Riešili sme to 3 týždne, zlepšovalo sa to. Prišiel kemp vo Švajci, urobil som na sparingu dynamický úhyb a zrazu niečo popraskalo na rebrách. Išiel som na sono, zase zle, zase ako tak sme to riešili v rýchlosti. Prišiel som na další trening s tým, že dávam veľký pozor, porobili sme predtým rebrá, zohriali, zatejpovali, zobrali tabletky proti bolesti, prišiel prvý úhyb, zase prásk a už som cítil, že je veľmi zle. Pretiahlo mi to do brucha a už som sa nevedel hýbať, nadýchnuť sa, sadnúť, ľahnúť a tak ďalej. Doktor povedal – 6 týždňov až 3 mesiace kľud,“ vysvetlil.

 

Mohlo by vás zaujímať: Oktagon 30 sa presúva do Brna, súboj Piráta s Kinclom uvidíme vo februári. Dôvodom je koronavírus

 

 

Vedenie Oktagonu v týchto dňoch hľadá pre Peňáza nového súpera, meno ktorého by sme sa mali dozvedieť čoskoro. Organizácia prišla aj o pre slovenského fanúšika mimoriadne zaujímavý hlavný ťahák Oktagonu 29. Ivan Buchinger si brúsil zuby na tretí titul, do hry ho ale nepustilo zranenie a šampión David Kozma tak obhajoval proti Bojanovi Veličkovičovi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies