24.augusta sa v Bratislavskom kostole v koncertnej sieni odohrá koncert a krst CD ĽUBOŠ ŠRÁMEK & FRIENDS

NETKY.SK • 27 Júl 2023, 17:00 • 2 min
24.augusta sa v Bratislavskom kostole v koncertnej sieni odohrá koncert a krst CD ĽUBOŠ ŠRÁMEK & FRIENDS

BRATISLAVA - Hudobný skladateľ, producent a klavirista Ľuboš Šrámek pokrstí svoj album SOLOPSISM 24. augusta 2023 na koncerte Ľuboš Šrámek & Friends v Bratislave Kostole v koncertnej sieni Kostola Klarisky. Krstným otcom bude významný slovenský herec a riaditeľ divadla Aréna - Juraj Kukura.

slovakia

left justify in out

Ľuboš Šrámek v spolupráci s občianskym združením Nanosymphony a agentúrou La Plata Production pripravuje unikátnu hudobnú udalosť, ktorá poteší hudobných nadšencov a milovníkov jazzu. Jeho nový sólový album s názvom "Solopsism: Solos & Duets," ktorý vyšiel 7. júna 2023 pod vydavateľstvom HLAVA XXII, bude uvedený do života úžasným hosťom JURAJOM KUKUROM - riaditeľom divadla Aréna.

 

Na koncerte, na ktorom účinkujú samí profesionálni umelci, nechýba ani vynikajúci hudobník JURAJ BARTOŠ, zakladateľ a líder orchestra Bratislava Hot Serenaders a PAVOL BEREZA, uznávaný gitarista a skladateľ. Navyše, súčasní držitelia ocenenia Radio Head Awards - NIKOLAJ NIKITIN a dvojnásobná držiteľka ceny Esprit - SISA MICHALIDESOVÁ, predvedú svoje umenie a potešia nás svojimi originálnymi interpretačnými výkonmi.

Rovnako sa môžete tešiť aj na premiéru novej piesne víťazky talentovej súťaže 2022, NIKKY KUSENDOVEJ a vystúpenie slovenskej speváčky, autorky a hudobnej pedagogičky TERI ČIKOŠ.

 

Ľuboš Šrámek si získal svoje miesto medzi najuznávanejšími umelcami súčasnej jazzovej scény. Jeho vynikajúci talent a jedinečné skladateľské schopnosti ho katapultovali na samý vrchol, a to viackrát v minulosti a teraz aj v roku 2022. Ľuboš Šrámek bol nedávno ocenený prestížnym ocenením Radio Head Awards spoločne s Nikolajom Nikitinom za najlepší jazzový album roka 2022, a to nie je jeho jediný úspech. V minulosti získal rovnaké ocenenie aj za rok 2015 a cenu Esprit za rok 2019.

 

S viac ako 15 rokmi pôsobenia na medzinárodnej jazzovej scéne si Ľuboš Šrámek získal rešpekt a obdiv mnohých hudobníkov a fanúšikov. Jeho hudobná tvorba vyniká originálnymi kompozíciami a aranžmánmi, ktoré sa dotýkajú najhlbších emócií. Jeho hudba je prenikavá a nadčasová, a preto neustále láka poslucháčov na nové a nezabudnuteľné hudobné dobrodružstvá.

 

Lístky na koncert je možné zakúpiť výlučne v predpredaji, na mieste sa nebudú predávať. Nezmeškajte túto unikátnu príležitosť zažiť hudobnú udalosť roka. Príďte sa potešiť z umenia Ľuboša Šrámka a jeho vynikajúcich hudobných hostí. Partnermi koncertu sú BKIS a BSK. Odkaz na event n Facebooku: https://www.facebook.com/events/581321500682223



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Nanosymphony o.z. / Lucia Kavčáková, Roman König Foto: TASR
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies