Za úplatok chceli muži zabezpečiť pozitívnejší výsledok súdneho procesu

NETKY.SK • 11 Júl 2018, 13:50 • 2 min
Za úplatok chceli muži zabezpečiť pozitívnejší výsledok súdneho procesu

BRATISLAVA - Vyšetrovateľ protikorupčnej jednotky Národnej kriminálnej agentúry obvinil tri osoby z korupcie. Ako ďalej uvádza na sociálnej sieti Policajný zbor SR, dvaja z obvinených sľúbili tretiemu vybavenie lepšieho výsledku pojednávania na súde, keďže je obvinený pre krádež.

slovakia

left justify in out

Peter K. (47 r.) konkrétne čelí obvineniu z krádeže zimnej bundy v hodnote 700 eur v Liptovskom Mikuláši, pričom jeho prípad je už na súde. Radoslav T. (32 r.) a Dalibor P. (34 r.) od Petra K. za miernejší výsledok súdneho konania žiadali najskôr 1 500 a neskôr 2 000 eur.

 

Za to mali zabezpečiť advokáta, ktorý by dokázal vybaviť skončenie súdneho konania takzvaným odklonom. "Konkrétne zmierom a zastavením trestného stíhania aj napriek tomu, že Peter bol viackrát súdne trestaný za majetkovú trestnú činnosť. Ešte v máji tohto roku mal Peter K. sľúbený úplatok 2 000 eur obom odovzdať," uvádza polícia. V prípade dokázania viny hrozí obvineným trest na dva až tri roky väzenia. Stíhaní sú na slobode, dodáva polícia.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies