Jared Leto sa vyšplhal na Empire State Building a ohlásil svetové turné kapely Thirty Seconds to Mars!

NETKY.SK • 11 November 2023, 13:33 • 2 min
Jared Leto sa vyšplhal na Empire State Building a ohlásil svetové turné kapely Thirty Seconds to Mars!

Thirty Seconds to Mars sa vracajú na Slovensko! Ich slávny frontman a oscarový herec Jared Leto sa vyšplhal na ikonickú budovu Empire State Building v New Yorku a takto monumentálne oznámil začiatok svetového turné americkej kapely s názvom Seasons 2024. Thirty Seconds to Mars sa s obrovským turné chystá dobyť Severnú Ameriku, Latinskú Ameriku, Európu, Austráliu a Nový Zéland. A nevynechá ani Slovensko!

slovakia

left justify in out

Slovenskí fanúšikovia majú šancu zažiť nezabudnuteľný, atmosferický zvuk space rocku a charizmatický prejav slávneho frontmana Thirty Seconds to Mars Jareda Leta. Zapíšte si dôležitý dátum v hudobnom kalendári pre rok 2024. 10. mája 2024 odpália Thirty Seconds to Mars svoju energickú show v Tipos Aréne. Lídrovi kapely Jaredovi Letovi sa podaril historický kúsok - vyšplhal sa na budovu Empire State Building. Už od detstva bol fascinovaný touto stavbou v New Yorku. Výstup na Empire State Building a ohlásenie svetového turné týmto spôsobom v sebe nesie odkaz, že všetko je možné, pokiaľ sa o to pokúsime.

Empire State Building je pre mňa symbolom všetkých vecí, ktoré sa dajú na svete urobiť, pokiaľ na niečo skutočne zameriame svoju pozornosť. Je do určitej miery inšpiráciou pre náš najnovší album It´s The End Of The World But It´s A Beautiful Day,“ prezradil Jared Leto.

Multiplatinovú skupinu Thirty Seconds to Mars tvoria bratia Jared a Shannon Leto. Aktuálne ohlásili po piatich rokoch triumfálny návrat s ich šiestym štúdiovým albumom It´s The End Of The World But It´s A Beautiful Day. Album vydali 15. septembra 2023 a je predzvesťou novej éry kapely. Thirty Seconds to Mars skúmajú temnejšiu stránku ľudského pôsobenia na svete, ale zároveň prinášajú nádej, že aj napriek zdanlivo neprekonateľným prekážkam, sa dá vo svete nájsť a zažiť krása. Hlavný singel albumu Stuck oficiálne debutoval na 1. mieste v rebríčku alternatívneho rádia v Taliansku a umiestnil sa aj v prvej trojke nemeckých hitparád. Rovnomenný singel turné Seasons kladie fanúšikom otázku, či dokážu prijať zmeny, ktoré so sebou prinášajú rôzne obdobia v živote. Vstupenky na koncert THIRTY SECONDS TO MARS  10. MÁJ 2024/TIPOS ARÉNA/BRATISLAVA sú dostupné od 17. novembra od 10:00 hod v sieti Ticketportal a na www.vivien.sk



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nora Krchňáková
NK Factory, Zdroj foto: Renan Ozturk
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies