Za opakované krádeže trest pre Miroslava 52 mesiacov nepodmienečne

NETKY.SK • 17 Január 2017, 16:50 • 2 min
Za opakované krádeže trest pre Miroslava 52 mesiacov nepodmienečne

BANSKÁ BYSTRICA - Trest 52 mesiacov odňatia slobody nepodmienečne za opakované krádeže vlámaním a poškodzovanie cudzej veci uložil dnes Okresný súd v Banskej Bystrici pre 46-ročného Miroslava Kubáska z tohto mesta.

slovakia

left justify in out

Senát schválil dohodu o vine a treste, ktorú uzavrel prokurátor a obvinený Kubásek. Rozsudok je právoplatný, pretože súčasťou dohody je záväzok obvineného, že sa voči verdiktu súdu neodvolá.


Zlodej Kubásek sa vlani trikrát vlámal do pobočiek stávkovej spoločnosti Fortuna a raz atakoval budovu Športového klubu Univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici. Z Fortuny ukradol trezory s peniazmi, výherné žreby a iné. V športovom klube vnikol do stávkovej kancelárie, ktorú prevádzkovala 50-ročná žena. Tiež sa zameral na peniaze a výherné žreby. Do priestorov vnikal tak, že buď kameňom rozbil okno, alebo hasákom vylomil zámok. Spôsobil celkovú škodu viac ako štyritisíc eur.


Trest odňatia slobody si Kubásek odpyká v ústave so stredným stupňom stráženia a musí nahradiť spôsobenú škodu. V súčasnosti je Kubásek už vo výkone trestu za iný kriminálny čin.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies