Z profesionálneho vojaka cestovateľ a DOBRO-druh so srdcom na dlani

NETKY.SK • 12 Október 2023, 09:00 • 2 min
Z profesionálneho vojaka cestovateľ a DOBRO-druh so srdcom na dlani

Kto by povedal, že život profesionálneho vojaka môže mať iný osud?

slovakia

left justify in out

Kamil, človek so srdcom na správnom mieste, nám ukazuje, že cesta životom môže byť plná prekvapení a nečakaných zvratov. Po 17 rokoch v armáde sa rozhodol opustiť túto profesiu aj istoty, ktoré v živote mal. Ale nezvolil si bezcieľny život vo vzduchoprázdne - rozhodol sa, že jeho novou cestou bude cestovanie, fotografovanie a tvorba zmysluplných vecí s väčším presahom.

Kamil si jedného dňa zbalil všetky potrebné veci do 8-kg batôžka a vybral sa do sveta. Jeho vášeň pre fotografiu posunul na úplne novú úroveň a razom sa v jeho mysli zrodila nápadná myšlienka: pomocou objektívu svojho fotoaparátu môže niekomu pomôcť. Od tej chvíle sa všetko zmenilo. Zanechal za sebou zbrane a výstroj, ale neopustil boj za lepší svet.

Kamery a objektívy sa stali jeho novým arzenálom, a jeho cesta sa stala cestou pomoci a solidarity. Kamil precestoval viac ako 50 krajín po celom svete, zachytávajúc úžasné okamihy rôznych kultúr, miest a ľudí. Jeho fotografie nie sú len obyčajnými zábermi, ale srdcervúcimi príbehmi o živote na rôznych miestach. Jeho talent neustále rozkvitá, ale Kamil nezabúda, že cestovanie je preňho príležitosťou pomáhať. 

Momentálne si Kamil našiel domov na krásnom ostrove Bali. Je to miesto, kde jeho cesta prešla z fotografa na dobrodruha so srdcom na dlani. Spolu s tamojšou kamarátkou Asti pomáhajú miestnym obyvateľom, ktorí čelia mnohým ťažkostiam. Postavil sa na stranu tých, ktorí potrebujú pomoc, a jeho fotoaparát je nástrojom na zaznamenávanie ich príbehov. Založil zbierku na pomoc tamojším ľuďom, ktorá umožňuje každému, kto má v srdci kúsok dobra, zapojiť sa do tohto úžasného projektu.TU môžete prispieť aj vy a spoločne s Kamilom pomáhať tým, ktorí to najviac potrebujú. Jeho záväzok pre dobro je inšpirujúcim príkladom toho, ako jediná osoba môže meniť svet. Jeho príbeh nám pripomína, že cesta životom môže byť plná nečakaných zvratov a že vo všetkých nás je potenciál meniť svet k lepšiemu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Monika
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies