Z pošty ukradol 20-tisíc eur a ukryl do žumpy

NETKY.SK • 26 August 2013, 11:33 • 2 min
Z pošty ukradol 20-tisíc eur a ukryl do žumpy

BRATISLAVA/TREBIŠOV - Zlú finančnú situáciu riešil 35-ročný Trebišovčan lúpežou, z ulúpených 20-tisíc eur sa však dlho netešil. Ešte v piatok zavítal na poštu v Zemplínskej Novej Vsi v Trebišovskom okrese a odniesol si tučnú hotovosť. O pár hodín prišiel do práce, ako keby sa nič nestalo.

slovakia

left justify in out

Na predavača v jednej z trebišovských predajní však pri odchode z práce čakali pri jeho aute policajti. Ako agentúru SITA informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó, muž im odovzdal peniaze, kuklu aj rukavice a pri výsluchu prezradil, kde ukryl vrecia z lupu a výherné žreby. Veci si ukryl v žumpe bývalého hospodárskeho dvora v katastri obce Bačkov. Z ulúpených peňazí plánoval splatiť dlh na elektrine a chcel si kúpiť aj podlahu do bytu. Namiesto toho si vyslúžil obvinenie z lúpeže, po rozhodnutí súdu skončil vo vyšetrovacej väzbe. Za ozbrojený prepad mu v prípade odkázania viny hrozí trest na sedem až dvanásť rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies