Z fanúšikov promotéri: O súperovi Sebastiána Fapša rozhodnú diváci!

NETKY.SK • 14 Júl 2023, 18:00 • 2 min
Z fanúšikov promotéri: O súperovi Sebastiána Fapša rozhodnú diváci!

Organizácia Real Fight Aréna prichádza s novinkou, ktorá sa vo výraznej miere dotkne turnaja RFA 12. Na ňom sa, spolu s Milanom Ďatelinkom, v pozícii najväčšej hviezdy večera predstaví Sebastián Fapšo. Ten zatiaľ nemá súpera a práve o ňom spomedzi troch bojovníkov diváci rozhodnú prostredníctvom hlasovania.

slovakia

left justify in out

Galavečer sa uskutoční už 9. septembra a lístky sú dostupné v sieťach Predpredaj.sk a Ticketportal.sk.

 

Pomsta alebo česko-slovenské derby?
Do nedele 16. júla môžu diváci rozhodnúť o Fapšovom súperovi spomedzi trojice bojovníkov. Prvým na výber je Josef Talafous, ktorý okrem skvelej kariéry v postojových disciplínach sa venuje aj MMA. V rámci projektu Streetfighter organizácie IAF zvíťazil vo všetkých troch zápasoch a úspešne absolvoval aj premiéru medzi profesionálmi. Talafous sa trikrát predstavil v DFN pod postojárskymi pravidlami, kde naposledy zdolal Matěja Ianiogla v 1. kole.


Druhým z možných súperov je Poliak Kacper Fratczak, ktorý už raz Fapša zdolal. Ich prvý vzájomný zápas z roku 2019 bol celý v réžii Fratczaka a poľský bojovník si pripísal výhru na body. V zápase navyše išiel len na pol plynu, keďže o dva týždne neskôr ho čakali majstrovstvá sveta. Fapšo má teda Poliakovi rozhodne čo vracať.

Jediným bojovníkom na výber, ktorý sa už v RFA predstavil, je Pavel Šach. Český kickboxer vo veľmi vyrovnanom zápase najskôr podľahol Jakubovi Benkovi, pričom jeden bodový rozhodca zápas vyhodnotil ako remízu. Zvyšní dvaja však videli vyhrať Benka, no Šach si napravil chuť na RFA 7, kde zdolal Poliaka Kaminskeho na TKO.

Po prípadnej výhre je ďalšia zastávka titul
Promotér Boris Marhanský potvrdil, že bez ohľadu na to, koho diváci vyberú, prípadné víťazstvo spraví zo Sebastiána Fapša titulového vyzývateľa. Vo váhe do 81 kilogramov je aktuálne šampiónom Joilton Lutterbach, ktorý Fapša zdolal na RFA 4. Ak slovenský bojovník upraví svoje skóre v rámci organizácie na 3-1, dostane šancu odčiniť jeho jedinú prehru pod Real Fight pravidlami. K nej sa ale musí dopracovať víťazstvom na turnaji RFA 12. Lístky sú dostupné v sieťach Predpredaj.sk a Ticketportal.sk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
RFA, Foto: RFA
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies