Podarená dvojica kradla cukor z kamióna

NETKY.SK • 10 August 2023, 08:11 • 2 min
Podarená dvojica kradla cukor z kamióna

Sereď-Blízko seredského cukrovaru sa otec so synom pokúšali privlastniť si "biele zlato"

slovakia

left justify in out

To, že je zlá doba, ktorá ťažko skúša obyvateľstvo našej krajiny určite neznamená, že sa musíme uchyľovať k najhoršiemu. Odcudzenie majetku, ktorý nám nepatrí sa vždy vypomstí. Plán ukradnúť cukor priamo z kamióna nevyšiel otcovi a jeho mladému synovi. To, ako sa pokúšali presypať cukor z návesu do mechov, zbadal pozorný občan. Vďaka jeho oznamu sa na miesto dostavila polícia a páchateľov zadržala. 

 

Na konanie dvoch mužov, ktorí v Seredi presýpali vyskladnený cukor z kamióna do vlastných mechov, upozornil miestny občan. Polícia krátko na to zadržala 54-ročného vodiča kamiónu a jeho 28-ročného syna v blízkosti seredského cukrovaru, informuje o tom trnavská polícia na sociálnej sieti.

"Našli sme otvorený náves kamiónu a pristavené auto. V osobnom aute sa už nachádzali štyri plné vrecia kryštálového cukru, ktoré mali preložiť z návesu," opisuje polícia. Na miesto bol privolaný konateľ spoločnosti. Ten uviedol, že cukor bol krátko predtým vyexpedovaný z cukrovaru a po prevážení zistil, že z kamiónu bolo odcudzených 260 kilogramov cukru v hodnote 247 eur.

Cukor bol vrátený vlastníkovi a mužov obvinili z priestupku proti majetku a bola im uložená bloková pokuta.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Zlatica Gregorová
TASR
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies