Youtuber zarobil 16 000 Dolárov za 7 hodín, natáčaním svojho spánku. Ľudia mu platili, aby ho mohli budiť

NETKY.SK • 18 Február 2021, 14:06 • 2 min
Youtuber zarobil 16 000 Dolárov za 7 hodín, natáčaním svojho spánku. Ľudia mu platili, aby ho mohli budiť

LOS ANGELES - Mladý YouTuber sa už roky pokúša zarobiť živým vysielaním svojho spánku, počas ktorého mu ľudia platia za to, že ho môžu budiť. Pri poslednom streamovaní, ktoré trvalo 7 hodín zarobil až 16 000 Dolárov.

slovakia

left justify in out

Na YouTube bolo zverejnené zaujímavé video. Znie to absolútne absurdne, ale tento druh zárobku je reálny. Mladý YouTuber Asian Andy streamoval počas svojho spánku na platforme Twitch.tv, čo je platforma pre živé vysielanie, ktorá bola založená v roku 2011.

 

Druh tohoto vysielania se zväčša zameriava na videohry, vysielanie súťaží a dalších podobných akcií za účelom hrania hier, ale aj nahudbu, umenie, či Talk Show. Streamer môže určit, či bude obsah pre divákov zdarma alebo spoplatnený.

 

Urobil živé vysielanie, kde diváci videli ako spí a posielali mu peniaze za to, že sa ho mohli pokúsiť zobudiť. Týmto nezvyčajným úspechom sa pochválil na svojom YouTube aj Twitteri a všimli si ho viaceré zahraničné médiá.

 

img

 

Andy je už zrejme skúsený v internetovom zarábaní, pretože jeho pokusy sú opakované. Skúša to už roky, no zatiaľ sa mu nepodarilo zarobiť až tak vysokú sumu. Na videu nižšie zarobil v roku 2018 iba 2000 Dolárov.

 

 

 

Tento 26-ročný mladý muž sa síce príliš dobre nevyspal, ale zarobil 16 000 Dolárov za 7 hodín spánkuMnoho divákov sa ho pokúšalo zobudiť púšťaním hlasnej hudby, napodobňovaním psieho štekotu, alarmom a rôznymi zvukmi.

 

 

Jeden z jeho fanúšikov ho dokonca chcel vydesiť a hovoril mu, že niekto je pri jeho okne. Andy reagoval s kľudom, pretože vedel, že sú dvere zamknuté. Mladý muž bol šokovaný sumou, ktorú sa mu podarilo vyzbierať.

 

img

 

„Vy tomu neuveríte,“ oznámil Andy po jednej noci streamovania a povedal, že zarobil 16 000 Dolárov. Býva vraj u svojich rodičov, ktorí teda zrejme boli vo vedľajšej miestnosti a predpokladám, že vzhľadom na sumu, ktorú zarobil, sa asi nesťažovali.

 

img

 

Paradoxne sa ľudia obávali o jeho psa, ktorý vraj netušil o čo ide a musel byť neustále budený. Ľuďom sa to veľmi páčilo a chceli sa zapojiť do tejto akcie. „Môj mozog mi to robí každú noc zadarmo,“ komentoval jeden z divákov.

 

img

 

Iný napísal: „Kde sa môžem prihlásiť, mám 3 deti, môžem to využiť na hluk, hahaha, dokonca by mohli využiťmôjho manžela, ktorý máva nočné mory.“ 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies