HLAS-SD má novú podpredsedníčku, stala sa ňou Zuzana Dolinková

NETKY.SK • 26 Jún 2021, 15:26 • 2 min
HLAS-SD má novú podpredsedníčku, stala sa ňou Zuzana Dolinková

NITRA - Novou podpredsedníčkou strany Hlas-SD sa stala Zuzana Dolinková, ktorá ako odborníčka na zdravotníctvo vstúpila do strany len nedávno.

slovakia

left justify in out

Za členov predsedníctva strany delegáti dnešného pracovného snemu strany v Nitre zvolili Branislava Becíka, Dušana Tittela a Karola Janasa.

Dnešný snem zmenil aj stanovy strany, zmeny reagujú na čoraz väčší počet členov Hlasu-SD. Podľa predsedu strany Petra Pellegriniho začnú od dnešného dňa vznikať okresné organizácie.

 


Strana Hlas-SD má aktuálne vyše tisíc členov, dlhodobo sa umiestňuje na prvom mieste v prieskumoch verejnej mienky. Po oficiálnom zaregistrovaní strany ministerstvom vnútra 11. septembra 2020 sa vzhľadom na pandemickú situáciu uskutočnil len technický snem online formou, na ktorej si strana zvolila svoje vedenie a splnila všetky zákonné povinnosti.

 

Mohlo by vás zaujímať: HLAS-SD čaká voľba nového predsedníctva, povedie ich do volieb nová tvár?

 

Pellegrini vo svojom príhovore na pracovnom sneme zadefinoval základnú politickú orientáciu strany Hlas-SD a načrtol ciele jej politiky. Programové tézy strana rozvinie do konkrétnych opatrení na najbližšom programovom sneme.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies