WTA Stanford: Hantuchová postúpila do 2. kola turnaja

NETKY.SK • 30 Júl 2014, 08:05 • 2 min
WTA Stanford: Hantuchová postúpila do 2. kola turnaja

STANFORD - Slovenská tenistka Daniela Hantuchová zvíťazila v utorkovom stretnutí 1. kola dvojhry na turnaji WTA Premier Bank of the West Classic v americkom Stanforde v Kalifornii nad Argentínčankou Paulou Ormaecheovou za 70 minút 6:3, 6:4.

slovakia

left justify in out

Tridsaťjedenročná popradská rodáčka Hantuchová čelila o desať rokov mladšej Ormaecheovej premiérovo v kariére. Za postup do 2. kola si vybojovala finančnú prémiu 10-tisíc dolárov a 55 bodov do rebríčka WTA. V boji o štvrťfinále čaká na Hantuchovú Španielka Garbine Muguruzová-Blancová, ktorá v prvom kole vyradila Dominiku Cibulkovú.

Vo vyrovnanom prvom sete rozhodla Hantuchová o svojom úspechu v ôsmom geme, keď využila pri servise súperky brejkbal a potom pri svojom aj prvý setbal. Podobná situácia sa zopakovala aj v druhom dejstve, tentoraz v deviatom a desiatom geme. 

Výsledok utorkového stretnutia 1. kola na tenisovom turnaji WTA v americkom Stanforde (dotácia 710 000 USD, tvrdý povrch): 
Dvojhra - 1. kolo: 
Daniela Hantuchová (SR) - Paula Ormaecheová (Arg.) 6:3, 6:4 za 70 min



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies