WTA Indian Wells: Kvitová sa odhlásila z turnaja

NETKY.SK • 5 Marec 2015, 11:15 • 2 min
WTA Indian Wells: Kvitová sa odhlásila z turnaja

INDIAN WELLS - Česká tenistka Petra Kvitová sa odhlásila z prestížneho turnaja WTA v Indian Wells. Organizátori podujatia v Kalifornii a ani hráčka dôvod absencie neoznámili, podľa informácií portálu iDnes.cz ju k tomu donútila únava z predchádzajúceho programu.

slovakia

left justify in out

Svetová štvorka mala v Indian Wells obhajovať postup do osemfinále, kde vlani podľahla Slovenke Dominike Cibulkovej. Kvitová podľa iDnes.cz po náročnom programe momentálne odpočíva v zahraničí a nie je pravdepodobné, že by sa koncom marca objavila na ďalšom podujatí v Miami. Neúčasť na dvoch veľkých turnajoch by ju v rebríčku stála 335 bodov, čo by nijako neohrozilo jej postavenie v Top 10.

 

"Som extrémne sklamaná z odhlásenia v Indian Wells, jedného z mojich najobľúbenejších turnajov v kalendári. Nanešťastie som sa v posledných týždňoch cítila na kurte unavená a nebola som schopná podávať stopercentný výkon. Namiesto toho si doprajem oddych, aby som získala späť energiu pre zvyšok sezóny. Fanúšikovia v Indian Wells sú fantastickí, teším sa na návrat budúci rok," uviedla Kvitová na svojom konte na Facebooku. 

 

Okrem čoskoro 25-ročnej štvorky svetového rebríčka Kvitovej (nar. 8. marca 1990 v Bílovci) budú z oprávnených chýbať aj Rumunka Irina-Camelia Begová, Austrálčanka Casey Dellacquová, Číňanka Šuaj Pcheng, Britka Laura Robsonová a kazašská reprezentantka Jaroslava Švedovová. 

 

Nad čiaru sa posunuli Srbka Aleksandra Kruničová, Talianka Francesca Schiavoneová, Belgičanka Yanina Wickmayerová, Češka Kateřina Siniaková, Číňanka Čeng Saj-saj a Juhoafričanka Chanelle Scheepersová. Prvou náhradníčkou je Ruska Alla Kudriavcevová. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies