Sergio Agüero nie je pre Barcu prioritou, Katalánci sa zaujímajú o troch iných útočníkov

NETKY.SK • 31 Marec 2021, 17:15 • 2 min
Sergio Agüero nie je pre Barcu prioritou, Katalánci sa zaujímajú o troch iných útočníkov

ŠPANIELSKO - Desaťročné úspešné spojenie Sergia Agüera s anglickým tímom Manchester City sa na konci tejto sezóny určite pretrhne, ale odchod 32-ročného argentínskeho kanoniera do FC Barcelona vôbec nie je istý.

slovakia

left justify in out

Trio má prednosť 

A to napriek tomu, že by ho získali prakticky zadarmo, keďže sa mu na Etihad Stadium končí zmluva. Tréner Kataláncov Ronald Koeman najnovšie uviedol, že Agüero nefiguruje úplne najvyššie na zozname jeho priorít. Pred skúseným Juhoameričanom sa nachádza až trio skvelých útočníkov - Nór Erling Haaland z Borussie Dortmund, Holanďan Memphis Depay z Olympique Lyon a Belgičan Romelu Lukaku z Interu Miláno.

 

img

 

Dlhodobý záujem o Depaya 
Koeman si uvedomuje, že o 20-ročného Haalanda je obrovský záujem aj v iných európskych veľkokluboch, ktoré majú aktuálne väčšiu ekonomickú silu ako FC Barcelona. Čo sa týka Romela Lukakua, ten má skvelú sezónu v Interi Miláno, ale rovnako skôr namierené do Premier League ako do Španielska. Je tu ešte Memphis Depay, o ktorého sa Koeman zaujíma už od svojho príchodu do Barcelony.

 

img

 

Nie je to typický stredný útočník, ale môže hrať na viacerých ofenzívnych pozíciách. "V Lyone sa mu končí kontrakt a Koeman ho ako krajana pozná veľmi dobre," zamyslel sa španielsky web mundodeportivo.com.

 

Pre Koemana je už starý 
Čo sa týka Agüera, formálna ponuka z FC Barcelona údajne je témou dňa, ale v skutočnosti Koeman hľadá mladšieho útočníka. "V Manchestri City za 10 rokov nastrieľal obrovský počet gólov, ale v júni bude mať už 33 rokov. Má veľké skúsenosti aj kvalitu, Barcelona však chce mladší ročník do útoku," uzavrel španielsky zdroj.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies