WTA Indian Wells: Cibulková tri víťazstvá od Top 10, hrá loptu za loptou

NETKY.SK • 11 Marec 2014, 11:43 • 2 min
WTA Indian Wells: Cibulková tri víťazstvá od Top 10, hrá loptu za loptou

INDIAN WELLS - Slovenská tenistka Dominika Cibulková je tri víťazstvá na turnaji WTA Premier Mandatory BNP Paribas Open v kalifornskom Indian Wells od svojho premiérového prieniku do Top 10 svetového rebríčka vo dvojhre. V osemfinálovom 4. kole sa nie pred 1.00 h už v stredu SEČ stretne s wimbledonskou šampiónkou zo sezóny 2011 Petrou Kvitovou.

slovakia

left justify in out

Proti českej rovesníčke síce má nepriaznivú bilanciu 1:4, ale uspela v dosiaľ ostatnom súboji vlani v Sydney, a to hladko dvakrát 6:1. Sprievodnou pikantériou zápasu bude fakt, že 24-ročnú Bratislavčanku trénersky vedie Matej Lipták, niekdajší kouč Kvitovej.


Finalistka januárových melbournských grandslamových Australian Open Cibulková ťahá sériu 7 zápasových úspechov. Do Indian Wells pricestovala s titulom z mexického Acapulca, v Kalifornii mala v 1. kole voľno. V pondelok v 3. kole premohla Rusku Jekaterinu Makarovovú, takisto ako Kvitová ľaváčku. "Dnes z mojej strany skvelý výkon!! Lopta za loptou. Pomeeeeeeeeee!!!" netajila Cibulková radosť na svojom oficiálnom facebookovm profile. 


Na štvrťfinále prichádza do úvahy repríza nedávneho vrcholného finále z južnej pologule proti Číňanke Na Li: jednotku "pavúka" v šestnástke vyzve Kanaďanka Aleksandra Wozniaková. V hornej polovici žrebu sú aj Talianka Camila Giorgiová, jej krajanka Flavia Pennettová, Američanka Sloane Stephensová a Ruska Alisa Klejbanovová, teda nie práve "palebná sila", ktorá by sa na takto prestížnom turnaji dala očakávať.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies