Woods po 19 rokoch prvýkrát mimo najlepšej stovky

NETKY.SK • 30 Marec 2015, 10:35 • 2 min
Woods po 19 rokoch prvýkrát mimo najlepšej stovky

VIRGINIA WATER - Američan Tiger Woods prvýkrát od roku 1996 nefiguruje v prvej stovke najlepších golfistov na svete. Wood chýba na profesionálnom okruhu od 6. februára, keď sa odhlásil z turnaja Farmers Insurance Open.

slovakia

left justify in out

V rebríčku momentálne klesol na 104. miesto. Naposledy predtým bol mimo elitnej stovky 29. septembra 1996 na 225. mieste. O týždeň neskôr však triumfoval na Las Vegas Invitational, pre vtedy 20-ročného mladíka to bolo prvé z jeho 79 víťazstiev na PGA Tour.

 

Niekdajší dlhoročný líder svetového rebríčka v ostatnom čase má aj zdravotné problémy s chrbtom. Tridsaťdeväťročný Woods nedávno pre New York Times uviedol, že znova potrebuje v sebe objaviť radosť z golfu. Rodák z Kalifornie, ktorý už dva roky tvorí pár s nemenej známou zjazdárkou Lindsey Vonnovou, neprezradil, dokedy má trvať jeho súťažná prestávka. "Práve teraz potrebujem veľa pracovať na svojej hre a zároveň tráviť čas s ľuďmi, ktorí sú pre mňa dôležití," povedal Woods vo svojom nedávnom vyhlásení. Zatiaľ nie je známe, či sa predstaví na turnaji Masters, ktorý sa začne 9. apríla.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies