Wolff odmieta tvrdenia o mocenskom boji v Mercedese

NETKY.SK • 8 Apríl 2013, 15:06 • 2 min
Wolff odmieta tvrdenia o mocenskom boji v Mercedese

BRACKLEY - Šéf predstavenstva tímu formuly 1 Mercedes Toto Wolff odmietol úvahy, že by spoločne Nikim Laudom viedol akýkoľvek mocenský boj.

slovakia

left justify in out

"Použijem Nikiho slovník a poviem, že ide o najväčšiu hlúposť, akú som kedy počul," vyhlásil Wolff v rozhovore pre Bild am Sonntag. Komentátori a blogeri uvádzajú, že "boj o moc" medzi po nemecky hovoriacimi akcionármi a Britom Rossom Brawnom v zákulisí tímu účastníka seriálu majstrovstiev sveta Formuly 1 získava na intenzite. Po Veľkej ceny Malajzie Wolff i Lauda ostro kritizovali šéfa tímu Brawna za príkazy, ktoré držali rýchlejšieho Nemca Nica Rosberga za Britom Lewisom Hamiltonom. "Zo športového hľadiska boli pokyny tímu absurdné," tvrdil Wolff.

"Z pohľadu tímu sa musíte vždy pozerať na vlastné záujmy a nekonať proti nim. Ak by sme nechali Lewisa a Nica súťažiť medzi sebou, určite by sme mali problémy s nedostatkom paliva v oboch monopostoch. Vedeli sme o tom, a preto sme vydali tímové pokyny. A urobili sme tak, pretože sme na konci nechceli vyzerať ako hlupáci," namietal Ross Brawn.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies