Wimbledon: Halepová vedela, že to bude ťažké, nie však až takto

NETKY.SK • 1 Júl 2015, 13:37 • 2 min
Wimbledon: Halepová vedela, že to bude ťažké, nie však až takto

LONDÝN - Rumunská trojka svetového rebríčka tenistiek Simona Halepová po svojej utorňajšej prehre 7:5, 4:6, 3:6 so Slovenkou Janou Čepelovou v 1. kole grandslamového Wimbledonu na tráve v Londýne vyhlásila, že sa vopred mala na pozore, nečakala však nepreklenuteľné problémy.

slovakia

left justify in out

"Vedela som, že to bude ťažké. Budem však úprimná: nie až takto ťažké," citoval finalistku vlaňajšieho parížskeho rovnako hodnotného antukového Roland Garros web Tenisovej asociácie žien (WTA). 

 

"Život nemá len svetlé stránky, som však dosť silná na to, aby som už hľadela vpred a uvažovala nad tým, čo treba robiť lepšie. Musím tvrdo zapracovať," odhodlane skonštatovala Halepová, ktorá sa nedávno rozišla s koučom Victorom Ionitom a teraz na jej prípravu dohliadajú krajan Daniel Dobre a Austrálčan Darren Cahill. 

 

Dvadsaťtriročná rodáčka z Konstance Halepová upozornila, že jej opatrné slová z prezentačnej tlačovej besedy na prahu medzinárodných otvorených majstrovstiev Anglicka neboli prejavom falošnej skromnosti: "Neviem, ako teraz reagovať, lebo vopred som hovorila, že od Wimbledonu nemám žiadne očakávania. A teraz tu sedím ako zdolaná... Pravda je, že som nerátala s prehrou hneď v 1. kole. Súperka však zahrala dobre. Bojovala až do úplného konca a počínala si agresívne, keď na to mala príležitosti." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies