Wimbledon: Azarenková unavená témou vzdychania, Serena tiež

NETKY.SK • 8 Júl 2015, 14:13 • 2 min
Wimbledon: Azarenková unavená témou vzdychania, Serena tiež

LONDÝN - Americká líderka svetového rebríčka tenistiek Serena Williamsová aj bieloruská bývalá jednotka renkingu Viktoria Azarenková zhodne zalomili rukami, keď sa po ich veľmi kvalitnom súboji v utorňajšom wimbledonskom štvrťfinále vrátila na pretras téma vzdychania počas hry.

slovakia

left justify in out

"Som z večných otázok tohto typu unavená. Popudzujú ma napríklad aj preto, lebo v súvislosti s mužmi to nik nerieši, hoci keď som nedávno trénovala vedľa Rafaela Nadala, vzdychal hlasnejšie ako ja," podotkla Azarenková po svojej prehre 6:3, 2:6, 3:6.

 

Bieloruska naznačila, že za pobavenými reakciami publika aj počas výmen mohla byť náladička podaktorých divákov v sparnom počasí: "Vždy, keď hlásateľ upozorňuje ľudí, aby dbali na pitný režim, pomyslím si, že hovorí o vode, nie alkohole... Ak sa fanúšikovia smejú, beriem to tak, že im ponúkame uspokojivú šou."

 

Serena skonštatovala: "Kontroverzie ma už fakt nebavia. Nemôžem, som vyčerpaná. Túžim po ľadovom kúpeli. Ak máte otázky iného typu, tak sem s nimi, ale toto považujem za uzavreté."

 

Američanka bude vo štvrtkovom semifinále hrať s Ruskou Mariou Šarapovovou, jednou z najznámejších "sirén" na tenisových dvorcoch.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies