Williamsová zdolala aj Azarenkovú a nestratila zatiaľ ani set

NETKY.SK • 26 Október 2012, 07:02 • 2 min
Williamsová zdolala aj Azarenkovú a nestratila zatiaľ ani set

Williamsová zdolala aj Azarenkovú a nestratila zatiaľ ani set - Tenis Číňanka Na Li si zachovala nádej na postup do semifinále šampionátu WTA Tour v Istanbule (dotácia 4,9 milióna dolárov), keď vo štvrtok v červenej skupine zdolala v dvoch setoch debutant

slovakia

left justify in out

img

Číňanka Na Li si zachovala nádej na postup do semifinále šampionátu WTA Tour v Istanbule (dotácia 4,9 milióna dolárov), keď vo štvrtok v červenej skupine zdolala v dvoch setoch debutantku na podujatí Nemku Angelique Kerberovú v dvoch setoch 6:4 a 6:3.

Kerberová mala opraty stretnutia v úvode pevne v rukách, v prvom sete mala navrch 4:2, ale potom začala postupne strácať pôdu pod nohami. Nasadená osmička turnaja Na Li predčila svoju súperku od tej chvíle najmä v presnosti, v druhom dejstve už viedla 5:1 a mohla skončiť zápas aj skôr. Jej minizaváhanie v siedmom geme Kerberová využiť na zvrat nedokázala a Nemka tak odchádza z Turecka bez výhry.

"Na kurte som sa cítila oveľa lepšie ako včera. Tréner mi prízvukoval, aby som využívala topspinové údery. Hrala som variabilne, menila som miesta kam smerovali do zakončenia moje lopty. proti Azarenkovej chcem zopakovať tento výkon a pobiť sa o miesto v najlepšej štvorke," povedala po stretnutí Číňanka, ktorá sa v piatok pobije o druhú semifinálovú miestenku v priamom súboji s Bieloruskou Victoriou Azarenkovou. 

Číňanka Na Li si zachovala nádej na postup do semifinále šampionátu WTA Tour v Istanbule (dotácia 4,9 milióna dolárov), keď vo štvrtok v červenej skupine zdolala v dvoch setoch debutantku na podujatí Nemku Angelique Kerberovú v dvoch setoch 6:4 a 6:3. Bez straty pokračuje na turnaji už vo štvrtok istá semifinalistka Američanka Serena Williamsová, ktorá si v ťaháku piatkového programu poradila so svetovou jednotkou Victoriou Azarenkovou po výsledku 6:4, 6:4. 

Kerberová mala opraty stretnutia v úvode pevne v rukách, v prvom sete mala navrch 4:2, ale potom začala postupne strácať pôdu pod nohami. Nasadená osmička turnaja Na Li predčila svoju súperku od tej chvíle najmä v presnosti, v druhom dejstve už viedla 5:1 a mohla skončiť zápas aj skôr. Jej minizaváhanie v siedmom geme Kerberová využiť na zvrat nedokázala a Nemka tak odchádza z Turecka bez výhry. "Na kurte som sa cítila oveľa lepšie ako včera. Tréner mi prízvukoval, aby som využívala topspinové údery. Hrala som variabilne, menila som miesta kam smerovali do zakončenia moje lopty. proti Azarenkovej chcem zopakovať tento výkon a pobiť sa o miesto v najlepšej štvorke," povedala po stretnutí Číňanka, ktorá sa v piatok pobije o druhú semifinálovú miestenku v priamom súboji s Bieloruskou Victoriou Azarenkovou. 
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies