Wenger potvrdil Podolského smerovanie do Interu Miláno

NETKY.SK • 2 Január 2015, 16:52 • 2 min
Wenger potvrdil Podolského smerovanie do Interu Miláno

LONDÝN - Nemecký futbalový útočník Lukas Podolski čoraz reálnejšie smeruje z Arsenalu Londýn do Interu Miláno.

slovakia

left justify in out

"Prvá ponuka bola trochu fraškou, druhá už vyznela oveľa serióznejšie," povedal francúzsky kouč "kanonierov" z britskej metropoly Arséne Wenger na tlačovej besede po štvrtkovej ligovej prehre 0:2 so Southamptonom, citoval ho napríklad web Goal.com.

 

Podľa Daily Telegraph odíde Podolski na hosťovanie do konca sezóny (údajne za 1,5 milióna libier), pričom Inter bude mať predkupné právo na letný trvalý transfer za 5 miliónov libier. 

 

Dvadsaťdeväťročný zakončovateľ prostredníctvom Twitteru poprel oprávnenosť chýrov o konflikte s Wengerom na stredajšom tréningu: "Daily Mirror sa snažil urobiť príbeh z ničoho. Na to, aby som rozčúlene odišiel z ihriska, by som v prvom rade na ňom musel byť. Celú tréningovú jednotku som totiž strávil s lekárskym štábom v zázemí." 

 

 

Podolski je v Arsenale od apríla 2012, prišiel z Kolína nad Rýnom. Hral aj za Bayern Mníchov. Nemecko dosiaľ reprezentoval 121-krát, dal 47 gólov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies