Webber zatiaľ nerozmýšľal o odchode z Red Bullu

NETKY.SK • 11 Apríl 2013, 14:46 • 2 min
Webber zatiaľ nerozmýšľal o odchode z Red Bullu

ŠANGHAJ - Mark Webber ani na chvíľu neuvažoval nad tým, že by počas rozbiehajúcej sa sezóny F1 opustil tím Red Bull. Tento zámer sa mu pripisoval po udalostiach zo záveru Veľkej ceny Malajzie pred tromi týždňami, keď ho v rozpore s pokynmi z boxov pripravil o víťazstvo jeho tímový kolega Sebastian Vettel. Austrálčan priamo zo Sepangu odletel do vlasti, kde mal dosť času na premýšľanie. V zákulisí sa zatiaľ živo diskutovalo o tom, že jeho miesto už budúci rok zaujme Kimi Räikkönen.

slovakia

left justify in out

"Po prvé, rozhodne chcem dokončiť túto sezónu. Mnohí o tom pochybovali, ale ja nie," povedal zjavne oddýchnutý Webber. "Som v pohode. Vždy sa vraciam do Austrálie bezprostredne po pretekoch. Pokiaľ ide o chod tímu, všetko je v poriadku. V Malajzii to boli zaujímavé preteky, ale už sa teším na ďalšie," doplnil Austrálčan.

O svojej budúcnosti v Red Bulle sa chce s majiteľom tímu Dietrichom Mateschitzom zhovárať až v lete. "Nikdy som o svojej kariére nerozhodoval v tejto fáze sezóny. Nevidím dôvod, prečo by som mal na tom niečo meniť," dodal 36-ročný pilot.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies