Ťažká betónová platňa zranila dvoch pracovníkov

NETKY.SK • 29 Marec 2022, 15:54 • 2 min
Ťažká betónová platňa zranila dvoch pracovníkov

BRATISLAVA/STUPAVA – Policajti v utorok predpoludním asistovali pri záchrannom zásahu, ktorý si vyžiadal pracovný úraz na stavbe v Stupave pri Bratislave. Podľa informácií polície zranila dvoch pracovníkov betónová platňa, ktorá sa uvoľnila zo žeriavu.

slovakia

left justify in out

Hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislava Jana Šimunková spresnila, že k udalosti došlo na Dlhej ulici v Stupave pri prácach na trojpodlažnej novostavbe.

 

„Zo žeriavu sa mala uvoľniť betónová platňa s veľkosťou 2 x 1,5 metra s váhou 150 kilogramov, ktorá zasiahla dvoch pracovníkov. V dôsledku zranení, ktoré utrpeli, museli byť okamžite prevezení do nemocnice,“ priblížila hovorkyňa.

 

Okolnosti prípadu polícia vyšetruje. Hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Alena Krčová potvrdila pomoc zdravotníkov dvom zraneným mužom.

 

„Obaja utrpeli ťažké poranenia viacerých častí tela. Napriek vážnemu stavu boli počas prevozu do nemocnice pri vedomí,“ dodala.

 

 

Možno vás zaujme: Korčok poukazuje na dôležitosť vstupu Slovenska do NATO



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies