Vzbura na palube lietadla Ryanair: Cestujúci vyrabovali lietadlo!

NETKY.SK • 22 Január 2014, 11:18 • 2 min
Vzbura na palube lietadla Ryanair: Cestujúci vyrabovali lietadlo!

PARÍŽ – Cestujúci na palube lietadla spoločnosti Ryanair z marockého Rabatu do francúzskej metropoly Paríž, psychicky nezvládli dlhý let, a tak rozpútali v lietadle vzburu!

slovakia

left justify in out

Lietadlo smerujúce z Maroka do Paríža muselo kvôli jednému cestujúcemu, ktorý potreboval lekársku pomoc, núdzovo pristáť v španielskom Madride.

Z Madridu však neleteli priamo do Paríža, pretože sú obmedzené nočné lety, ale do mesta Nantes. V západofrancúzskom meste oznámili 170 pasažierom, že v meste budú musieť prespať. Vtedy sa cestujúci nahnevali a začali rabovať lietadlo.

Údajne sa správali ako barbari – vyrabovali bar, kradli, jedlo, pitie a dokonca aj perfémy. Posádka zavolala na nich políciu avšak tá bola bezmocná. Cestujúci sa oháňali totiž tým, že po siedmych hodinách v lietadle nedostali najesť ani napiť.

Nahnevaní pasažieri nakoniec prespali v hoteli a na druhý deň sa dostali do Paríža.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies