Výluka vlakov medzi Trebišovom a Bánovcami n. Ondavou

NETKY.SK • 6 Máj 2015, 14:08 • 2 min
Výluka vlakov medzi Trebišovom a Bánovcami n. Ondavou

BRATISLAVA - Osobná železničná doprava na trase Trebišov - Bánovce nad Ondavou (trať Michaľany - Medzilaborce - Lupków) bude v najbližších týždňoch obmedzená.

slovakia

left justify in out

Dôvodom sú rekonštrukčné a stavebné práce na úseku Bánovce nad Ondavou - Trebišov. Ako ďalej agentúru SITA informovala riaditeľka odboru komunikácie Železničnej spoločnosti Slovensko (ZSSK) Jana Morháčová, na železničnej trati sa bude pracovať v dvoch etapách. Nepretržitá 19-dňová etapa A bude trvať od pondelka 11. mája od 7:40 do piatka 29. mája do 16:30. Výluka sa dotkne všetkých 24 vlakov. Následná osemdňová etapa B bude trvať od soboty 30. mája do soboty 6. júna, v čase od 8:20 do 16:30.

 

Podrobnosti o výluke a cestovné poriadky náhradnej autobusovej dopravy sú zverejnené na https://www.slovakrail.sk. Napríklad počas prvej etapy prác na trati sa výluka dotkne všetkých 24 vlakov na úseku: Košice - Trebišov - Bánovce nad Ondavou - Humenné a späť; Michaľany - Trebišov - Bánovce nad Ondavou - Humenné a späť a vlaky budú nahradené autobusmi. ZSSK sa cestujúcim ospravedlňuje za problémy spôsobené obmedzeniami v osobnej železničnej doprave.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies