Vydražili röntgenové snímky a lekárske diagnózy Marilyn Monroe za takmer 26-tisíc

NETKY.SK • 11 November 2013, 11:43 • 2 min
Vydražili röntgenové snímky a lekárske diagnózy Marilyn Monroe za takmer 26-tisíc

LOS ANGELES - Aukčný dom Julien's Auctions v Los Angeles vydražil za 25.600 dolárov (vyše 19.100 eur) röntgenové snímky a lekárske diagnózy hollywoodskej hviezdy Marilyn Monroe, ktorá zomrela v roku 1962.

slovakia

left justify in out

Očakávalo sa, že dražba vynesie až 30.000 dolárov, uviedla dnes tlačová agentúra DPA. Z dokumentácie je zrejmé, že herecká diva sa podrobila estetickým operáciám, napríklad jej upravili bradu. V lekárskej dokumentácii možno nájsť, že Marilyn Monroe mala - okrem iného - implantát v brade, ktorý sa však pomaly začínal uvoľňovať.

Blonďavá herečka sa stala svetoznámou aj skvelým výzorom a filmami, akými boli Niekto to rád horúce, Páni majú radšej blondínky, Niagara, Ako sa vydať za milionára alebo Mustangy. Umelkyňa, ktorá stihla za 36 rokov života tri manželstvá, okrem iného s legendárnym hráčom bejzbalu Joeom DiMaggiom a svetoznámym dramatikom Arthurom Millerom, zomrela 5. augusta 1962 v rodnom Los Angeles na následky predávkovania sa sedatívami.

O pozadí úmrtia Marilyn Monroe kolujú dodnes špekulácie, vrátane téz o vražde súvisiacej s mafiou alebo jej blízkym vzťahom s bratmi Kennedyovcami.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies