Miroslav Stoch má nový klub, podpísal zmluvu s Libercom

NETKY.SK • 23 September 2021, 10:25 • 2 min
Miroslav Stoch má nový klub, podpísal zmluvu s Libercom

LIBEREC – Český Slovan Liberec ulovil na začiatku novej sezóny významnú posilu. K mužstvu sa pripojí slovenský futbalista Miroslav Stoch, ktorý naposledy pôsobil v klube Zaglebie Lubin.

slovakia

left justify in out

Slovan informoval o príchode tridsaťjedenročného hráča na svojom webe. „Podarilo sa nám dohodnúť na podmienkach zmluvy do konca sezóny s veľmi skúseným futbalistom. Ide o posilu, ktorá by nám mala pomôcť predovšetkým v ofenzíve. Miňo bude samozrejme potrebovať istý čas na získanie hernej kondície, s čím počítame. Už niekoľko dní u nás trénuje a dúfam, že v dohľadnej dobe bude pripravený nastúpiť v drese Slovanu,“ uviedol športový riaditeľ Zdeněk Koukal.

 

 

Stoch naposledy hrával v Poľsku, kam prestúpil po úspešnom pôsobení v Slavii Praha, kde v sezóne 2018/2019 strelil 14 gólov a pridal 13 asistencií. Dokonca sa radoval zo zisku majstrovského titulu a zahral si aj vo štvrťfinále Európskej ligy. V Lubini sa mu však príliš nedarilo, a tak bude hľadať novú výzvu v Liberci.

 

 

„Som tu pár dní a zatiaľ pôsobí všetko príjemne, hlavne kabína je super. Som rád, že ma chce tréner, je to pre mňa výzva. Nejaký čas budem potrebovať na to, aby som dobehol kondičné resty. Verím, že následne dokážem trochu pomôcť a prispieť k tomu, aby sa Liberec v tabuľke posunul o čosi vyššie. Tam, kde momentálne je, určite nepatrí, to vedia všetci. Pevne verím, že sa to bude už len zlepšovať,“ vyjadrila sa nová posila.

 

Liberec má za sebou hrôzostrašný úvod do sezóny a momentálne sa nachádza na 14. priečke tabuľky. Klub si prvé víťazstvo v novom ročníku si pripísal až v sobotu, keď porazil Mladú Boleslav a na konte má 5 bodov.

 

 

Stoch mal v minulosti povesť obrovského talentu a už v mladom veku si ho vyhliadla londýnska Chelsea, ktorá ho posielala na pravidelné hosťovania. Rodák z Nitry si zahral za Twente, Fenerbahce, Bursaspor či PAOK Solún, jednu sezónu pôsobil aj v Spojených arabských emirátoch.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies