Vydavateľ The New York Times vyzval Trumpa, aby neútočil na médiá

NETKY.SK • 30 Júl 2018, 08:26 • 2 min
Vydavateľ The New York Times vyzval Trumpa, aby neútočil na médiá

WASHINGTON - Vydavateľ novín The New York Times požiadal amerického prezidenta Donalda Trumpa, aby prehodnotil svoju "hlboko znepokojujúcu" rétoriku zameranú proti médiám, ktorou ohrozuje bezpečnosť novinárov.

slovakia

left justify in out

A.G. Sulzberger sa s Trumpom súkromne stretol 20. júla v Bielom dome. Sulzberger Trumpovi povedal, že jeho slová o falošných správach považuje za nepravdivé a škodlivé. Sulzberger schôdzku v nedeľu verejne komentoval po tom, čo tak spravil aj Trump.

Ten na svojom twitterovom účte uviedol, že veľa času strávili diskusiou "o obrovskom množstve falošných správ", ktoré médiá zverejňujú a o tom, ako tieto správy viedli k označeniu "Nepriateľ ľudu". "Smutné!" napísal prezident na sociálnej a mikroblogovacej sieti.

"Nepriateľ ľudu" je fráza, ktorou Trump označuje väčšinu novinárov. Stretnutie napriek tomu označil za "veľmi dobré a zaujímavé".
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies