Výbuch násilia na bratislavskej Junáckej ulici: Prvý kop do hlavy a kruté bodnutia nožom!

NETKY.SK • 22 September 2023, 08:39 • 2 min
Výbuch násilia na bratislavskej Junáckej ulici: Prvý kop do hlavy a kruté bodnutia nožom!

Tretí bratislavský okres v minulom týždni vyslal svoje policajné hliadky na Junácku ulicu, kde sa odohral šokujúci incident medzi dvoma osobami.

slovakia

left justify in out

Podľa dostupných informácií 48-ročná žena nekontrolovateľne kopla 48-ročného muža, ktorý práve zaspal, priamo do hlavy. Následne sa nezastavila a bodla ho kuchynským nožom do tváre, keď sa muž snažil utiecť. Pri jeho pokuse o útek ho žena dokonca druhýkrát bodla, tentoraz v chrbte. Tieto útoky spôsobili vážne zranenia, ktoré vyžadovali okamžitú hospitalizáciu. Muža previezli sanitkou do nemocnice. Policajti rýchlo zasahovali a obmedzili agresívnu ženu na mieste činu. Následne ju eskortovali na policajné oddelenie, kde čakala na ďalšie právne kroky. Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave III vzniesol voči nej obvinenie z trestného činu ublíženia na zdraví 48-ročnej Miroslave B. z okresu Malacky. Žena teraz čelí vážnym právnym dôsledkom a je umiestnená v cele policajného zaistenia, pričom sa uvažuje o jej väzobnom stíhaní.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Monika
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies