Vyberte si svojho inštalatéra

NETKY.SK • 4 Jún 2012, 11:31 • 2 min
Vyberte si svojho inštalatéra

Vyberte si svojho inštalatéra - Radíme Možno si už dlho hovoríte, že by si vaša kúpeľňa zaslúžila zmenu. Ak si partner nevie nájsť čas, vďaka IKEA si poradíte i bez neho.

slovakia

left justify in out

img

Možno si už dlho hovoríte, že by si vaša kúpeľňa zaslúžila zmenu. Ak si partner nevie nájsť čas, vďaka IKEA si poradíte i bez neho. Okrem vynovenej kúpeľne si môžete užiť aj trochu zábavy. Ak si v obchodnom dome IKEA zakúpite nábytok do kúpeľne v hodnote nad 200, získate jeho inštaláciu zadarmo.
Ponuka trvá od 31. mája do 20. júna 2012. Okrem montáže kúpeľňového nábytku sa ponuka vzťahuje aj na inštaláciu umývadla a vodovodných batérií zo sortimentu IKEA. Keďže s inštalatérmi môže byť viac práce než úžitku, IKEA pre vás vybrala preverených profesionálov. Z nich si môžete sami vybrať toho, kto vám je sympatický. Vybraný inštalatér sa za vás, či skôr za vášho partnera, osobne postará o montáž nábytku, umývadla či batérie.
Svojho inštalatéra si môžete vybrať na stránke https://www.vyberremeselnika.sk/bratislava.html, kde zároveň získate návod, ako si svojho vyvoleného zarezervovať a dohodnúť si s ním termín inštalácie.
V obchodnom dome IKEA nájdete praktické riešenia na funkčnú a dobre koncipovanú kúpeľňu. Ak si však neviete rady, ako kúpeľňu naplánovať, IKEA odborníci vám radi pomôžu priamo v obchodnom dome.
O IKEA Spoločnosť IKEA so švédskymi koreňmi, zaoberajúcu sa predajom bytového zariadenia, založil v roku 1943 Ingvar Kamprad. Víziou IKEA je „vytvárať lepší každodenný život pre mnohých ľudí“. Obchodnou myšlienkou je ponúkať široký sortiment funkčného bytového zariadenia s dobrým dizajnom a za nízke ceny, aby si ho mohlo dovoliť čo najviac ľudí. IKEA má 335 obchodných domov v 40 krajinách/teritóriách, pričom 40 obchodných domov je spravovaných formou frančízy mimo IKEA Group. Obchodné domy IKEA Group privítali minulý rok dohromady 655 miliónov návštevníkov. Viac informácií nájdete na www.IKEA.sk.
Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies