Volejbalisti sa stretnú v kvalifikácii ME proti Grécku a Estónsku

NETKY.SK • 26 Október 2013, 15:04 • 2 min
Volejbalisti sa stretnú v kvalifikácii ME proti Grécku a Estónsku

LUXEMBURG - Slovenským volejbalistkám prisúdil sobotňajší žreb v sídle Európskej volejbalovej konfederácie v rovnakej fáze Rumunsko, Rakúsko a druhý tím z 2. skupiny 1. kola kvalifikácie.

slovakia

left justify in out

Slovenskí volejbaloví reprezentanti sa v kvalifikácii o postup na európsky šampionát 2015 stretnú v 2. kole s Gréckom, Estónskom a najlepším tímom z 1. kola. Ženám, ktoré už majú aj nového trénera Mareka Rojka, prisúdil sobotňajší žreb v sídle Európskej volejbalovej konfederácie (CEV) v Luxemburgu v rovnakej fáze Rumunsko, Rakúsko a druhý tím z 2. skupiny 1. kola kvalifikácie. Priamo na ME sa kvalifikujú z 2. kola víťazi skupín, tímy na druhých miestach zvedú o účasť na záverečných turnajoch - Bulharsko, Taliansko (muži) a Holandsko, Belgicko (ženy) baráž.

Svojich súperov zároveň spoznali aj juniorské výbery v kvalifikácii o postup na ME 2014. Juniorky sa predstavia v F-skupine 2. kola kvalifikácie proti Belgicku, Grécku a Švajčiarsku. Na ME do Fínska a Estónska postúpi priamo víťaz skupiny, do 3. kola postúpia všetci druhí a najlepší tretí zo siedmich skupín. Juniori kvalifikáciu hrať nebudú, keďže šampionát sa uskutoční v Nitre a Brne.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies