Vodiči pozor: Nehoda na diaľnici D1 na vstupe do Bratislavy obmedzila dopravu

NETKY.SK • 24 August 2017, 13:16 • 2 min
Vodiči pozor: Nehoda na diaľnici D1 na vstupe do Bratislavy obmedzila dopravu

BRATISLAVA – Dopravné obmedzenia si vyžiadalo odstraňovanie následkov dnešnej dopravnej nehody na diaľnici D1 na úrovni zjazdu do Mestskej časti Bratislava–Vajnory. Informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Bratislave Lucia Mihalíková.

slovakia

left justify in out

"Premávka je v smere do Bratislavy prejazdná v jednom jazdnom pruhu," uviedla s tým, že podľa dostupných informácií došlo dnes v uvedenom úseku krátko pred 11.20 h k nárazu nákladného motorového vozidla do zvodidiel.

 

"V jeho dôsledku sa vysypal náklad – plechy na vozovku. Premávku v uvedenom úseku usmerňujú hliadky dopravnej polície do voľného ľavého jazdného pruhu."

 

Podľa jej ďalších slov následkom nehody došlo k stretu nákladného vozidla a dodávky. Hasičský a záchranný zbor v tejto súvislosti informoval, že zasahujúci hasiči jednu osobu vyslobodili pomocou hydraulického náradia a vykonali protipožiarne opatrenia. Na mieste zasahovalo osem hasičov s dvoma kusmi techniky.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies