Vodič usmrtil pri Trnave cyklistu, z miesta nehody ušiel!

NETKY.SK • 19 December 2014, 09:59 • 2 min
Vodič usmrtil pri Trnave cyklistu, z miesta nehody ušiel!

TRNAVA – Zrazeného cyklistu našla na ceste medzi Zelenčom a Majcichovom pri Trnave náhodná okoloidúca vo štvrtok 18. decembra krátko po 17.30 h. Ihneď zavolala na políciu a privolala rýchlu zdravotnú pomoc, no tá už nedokázala mužovi pomôcť.

slovakia

left justify in out

Zraneniam, ktoré utrpel, na mieste podľahol. Mŕtvy nemal pri sebe žiadne doklady, policajti zistili, že ide o 35-ročného muža z Abrahámu. Na mieste našli zároveň stopy, ktoré nasvedčovali, že muž zomrel na následky dopravnej nehody. Účastníkom mohol byť vodič  osobného auta staršej výroby alebo vodič menšej dodávky. Okolnosti a presné príčiny nehody polícia naďalej preveruje. 
      

Zároveň sa polícia obracia so žiadosťou o pomoc aj na občanov. Akékoľvek svedecké informácie, ktoré môžu pomôcť objasniť nehodu, môžu občania nahlásiť na číslo 158 alebo priamo na Okresný dopravný inšpektorát v Trnave na číslo 0961 103 515. Informovala o tom TASR krajská policajná hovorkyňa v Trnave Mária Linkešová.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies