Tenista Novak Djokovič bude sledovať finále NBA: "Musím podporiť svojho Jokera"

NETKY.SK • 1 Jún 2023, 18:30 • 2 min
Tenista Novak Djokovič bude sledovať finále NBA: "Musím podporiť svojho Jokera"

PARÍŽ - Srbský tenista Novak Djokovič bude popri svojich výkonoch na grandslamovom turnaji Roland Garros pozorne sledovať aj počínanie svojho krajana Nikolu Jokiča. Toho čaká v piatok premiéra vo finále play off basketbalovej NBA.

slovakia

left justify in out

Novak Djokovič patrí na Roland Garros k najväčším favoritom, no počas jeho trvania sa nesústredí len na tenis. Popri Grand Slame bude pozorne sledovať aj počínanie svojho krajana Nikolu Jokiča, ktorý si v noci na piatok odkrúti premiéru vo finále play off basketbalovej NBA. O titul zabojuje prvýkrát v histórii jeho tím Denver Nuggets.

 

"Musím podporiť svojho 'Jokera'. Dúfam, že svoj prvý zápas vyhrajú," povedal Djokovič po víťazstve v druhom kole pre agentúru AP. Nuggets sa stretnú vo finále s Miami, ktoré má šancu získať prvý titul po desiatich rokoch. Kapitán a líder Nuggets je práve Jokič, ktorý pôsobí v tíme od roku 2015 a má na konte dve ocenenia pre najužitočnejšieho hráča ligy.

 

img

oslavujúci kapitán Nuggets Nikola Jokič vedľa kapitána Lakers LeBrona Jamesa

 

"Sme naňho veľmi hrdí. Pochádza z malého mesta v malej krajine a jeho začiatky boli veľmi skromné. A taký zostal až doteraz, rodinne založený a príjemný chlapík," dodal 22-násobný grandslamový víťaz. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies