Vo Vianočnej tržnici v Bratislave vás čakajú originálne darčeky

NETKY.SK • 14 December 2023, 08:28 • 2 min
Vo Vianočnej tržnici v Bratislave vás čakajú originálne darčeky

Celý týždeň bude patriť v Starej tržnici umeniu, dizajnu, knihám a lokálnym dobrotám od miestnych výrobcov.

slovakia

left justify in out

Netradičné podujatie Vianočná tržnica otvorí svoje brány v nedeľu 17. decembra a trvať bude až do piatku 22. decembra, tesne pred Vianocami. Netradičné aj preto, lebo tu nájdete možno trochu iný tovar a vyberať si z neho budete môcť trochu v inej atmosfére ako vo všetkých tých nablýskaných obchodných centrách, plných zhonu.

Podujatie organizujú spolu so Starou tržnicou Urban Market a vydavateľstvo BRaK a pre návštevníkov pripravili predajnú prehliadku nezávislej módy, dizajnu a lokálnej umeleckej tvorby, zaujímavú knižnú ponuku viacerých malých aj veľkých vydavateľstiev či kvalitné potraviny a dobroty od lokálnych producentov.

Vybrať si tak budete môcť naozaj z netradičných darčekov a ak nemáte ešte všetky darčeky prichystané, možno tu nájdete to pravé pre vašich najbližších či pre seba. V priestore sa počas tých šiestich dní vystrieda niekoľko zaujímavých vystavovateľov, ktorých inde nenájdete. Nakúpite originálne, a navyše, s dobrým pocitom, že ste podporili lokálneho výrobcu či obchodníka.

Súčasťou budú aj viaceré kultúrne akcie, sprievodný program pre malých aj veľkých. Už v nedeľu sa môžete zúčastniť workshopu Kúzelný les Drevenô koliesko, otvorené budú dielničky pre deti DOBROvoľne za zážitkom, workshopy vyšívania, maľovania vianočných ozdôb. Vystúpi Divadlo Spoza Voza s príbehom o vianočnom sobovi, či súbor ZkufraVon, bude sa konať čítanie z niekoľkých kníh, môžete si vyskúšať živý dabing.

Zažiť môžete aj cestovateľskú diskusiu, diskusiu s psychológom o tom, ako prežiť Vianoce, čítanie Vianočnej koledy od Charlesa Dickensa v podaní Zuzky Kaprílikovej. Môžete sa tiež naučiť vyrábať sójové sviečky, zúčastnič sa workshopu o Rastlinných teráriách alebo zaujímavej diskusie o Prešporských legendách. V piatok 22. 12. sa uskutoční na balkóne tržnice Vianočná tančiareň.

Podujatie otvára svoje brány v nedeľu od 10.00 do 20.00, v pondelok a piatok od 12.00 do 20.00. Vstup je zdarma.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Alexandra Elia
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies